173024ykf173024,3173024NYBRUK173024NYB

Ønsker du varige endringer i livet?

Selv om coaching er aktuelt som aldri før, er det ikke alle som vet hva det innebærer. Det er som en personlig trener når du skal ta valg i livet, sier Janne Fageraas. Med bakgrunn i egen utdannelse, yrkes- og livserfaring, kombinerer hun samtale med form og farger i sin veiledningsprosess.

Fageraas er økonomiutdannet, har arbeidet innenfor tradisjonelt næringsliv med logistikk, administrasjon og ledelse, og hun har tatt videreutdanning som coach og kunstterapeut. Den viktigste og mest verdifulle utdannelsen, sier hun selv, er fra livets skole.


– Som coach er jeg en nøytral samtalepartner og støttespiller for deg når du har behov for å endre på noe i livet. Det kan for eksempel være knyttet til helse, karriere, relasjonen til seg selv og mye mer.


173024,3


Janne er opptatt av at vi lærer å lytte mest til oss selv og mindre til andre når vi står overfor livsvalg. Eksperten i ditt liv er faktisk deg, sier hun.


– Når du - eller vi sammen, har kommet fram til det området som skal prioriteres, er vi i gang. Undervis i prosessen mot å nå målet opprettholder jeg trykket, tilfører styrke og stødighet - dersom det er behov for det.


– Min tilnærming passer for deg som ønsker hjelp til å leve et mer bevisst og autentisk liv i tråd med den du er.


Fageraas har base i Hordaland, men i vår elektroniske verden er det ingen begrensninger i forhold til geografisk nedslagsfelt. Hun kan leies inn til prosjekt i offentlig og privat sektor. Hun kan også tilby veiledningstjenester til privatpersoner.


Den unike kombinasjonen med coaching og kunstterapi har Janne selv utviklet.


– Fargene er et sterkt og samtidig sensitivt verktøy. Hver farge har en egen frekvens, slik musikken har forskjellige toner. Underveis i coaching-samtalen velger jeg farger og strek intuitivt, forteller hun. Ulike farger kan ha ulik resonans hos hver enkelt person. Av den grunn kan noen elske en farge og andre mislike den samme fargen, forklarer Fageraas.


173024degh


– Med bakgrunn som konkurransesvømmer ligger det i ryggraden å ikke stoppe før mål, uansett hvor vondt det gjør. Denne mentaliteten er en av årsakene til at jeg kan hjelpe deg som har opplevd mye smerte i livet.

Vår intervjuer opplevde på direkten hvordan fysisk smerte og ubehag forsvant når Janne brukte fargene underveis i samtalen. 

 

– Uansett hvilket område i livet du ønsker endring - det er lettere å lykkes med en god støttespiller som meg på veien, smiler Fageraas.

Les mer...

2017-08-31 15.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv