151030-Lille Ollebolle151030-Lille Ollebolle2

Kvalitetsklær til barn og unge

Sandalsgården i Lyngdal huser butikker litt utenom det vanlige. En av dem er Lille Ollebolle, som tilbyr kvalitetsbekledning til barn og unge i alderen 0 til 16. I hyllene her finner du klær, sko og tøfler som det ellers kan være vanskelig å få tak i her til lands. Sortimentet er også tilgjengelig på nett, med distribusjon over hele Norge.

– Her i Sandalsgården, midt i Lyngdal sentrum, er vi en av mange nisjebutikker, som alle er opptatt av å skape noe nytt. Det skal være spennende å komme hit. Vi tilfører Lyngdal noe som ikke er her fra før, forteller Torhild Merete Jåbæk.

Hun startet Lille Ollebolle sammen med kollega Janne Pettersen tilbake i 2009. Duoen hadde selv reist mye til Danmark for å kjøpe fine og funksjonelle klær til egne barn, og tok med seg erfaringene derfra inn i Lille Ollebolle. Per i dag fører butikken hele 45 merker, inkludert en rekke danske og norske kvalitetsleverandører.

– Her har vi produkter som du ikke får overalt. Det er det vi synes er spennende, at kundene får noe helt spesielt. Og dette er kvalitetsprodukter som kan brukes om igjen. Jeg ser at mye av det jeg har kjøpt til mine egne barn, kan arves til nestemann. Da kaster vi mindre, og klærne blir også billigere på sikt, understreker Jåbæk.

Selve butikken har en hjemmekoselig og innbydende atmosfære – langt fra den sterile standardinnredningen du finner i mange kjedebutikker. Jåbæk og Pettersen har blant annet innredet med møbler fra sine egne hjem. Lille Ollebolle skal være en annerledes opplevelse.

– Vi skal skille oss litt ut. Det er mer spennende å gjøre det sånn enn å kjøre standard butikkinnredning. Det skal være en butikk du kan gå lenge rundt i. Du finner noe nytt i hver krok.

Samtidig er det kontinuerlig aktivitet på nett. På Facebook og via nyhetsbrev kan du få melding om spesialtilbud og nyheter, og produktsortimentet er til enhver tid tilgjengelig på hjemmesidene. Handler du for over 1000 kr, får du gratis frakt med på kjøpet.

– Butikken og nettbutikken ble startet samtidig. Skulle vi tørre å starte butikk i lille Lyngdal, så skulle vi også ha nettbutikk. Det er et ekstra bein å stå på, og det er spennende. Hvis bestillingen før klokka tolv på formiddagen, så prøver vi å få det ut samme dag, avslutter Jåbæk.

Les mer...

2015-04-10 10.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv