193008w1193008w2193008w6193008w4193008w5193008w3

Gir deg mer igjen for pengene

Kjøkkenkjeden Kvik har løsningene som gir deg mer kjøkken igjen for pengene. – Den komplette kjøkkendrømmen blir oftere oppfylt her, sier salgs- og markedssjef Natalie Benjamin ved Kvik Slependen.

I dag er Bransjemagasinet på besøk hos én av kjøkkenkjeden Kviks flaggskip-butikker. Kvik Slependen scorer høyt på både kundetilfredshet og salgstall, og har hatt en jevn økning i omsetningen de siste ni årene. Så langt i år ligger Kvik Slependen igjen godt over forventet salg, noe de selvfølgelig er meget godt fornøyde med.


– Hos oss på Kvik Slependen er vi stolte av å ha samlet 115 års kjøkkenerfaring. All den kompetansen drar våre kunder god nytte av; enten det er snakk om private kunder eller utbyggere, sier eier Dag Myhrene.


I stadig vekst

Kjøkkenbransjen er preget av hard konkurranse, og det er ikke en hemmelighet at enkelte kjeder har det ekstra tøft. Kvik, derimot, er i stadig vekst og tar nye markedsandeler med 27 butikker på landsbasis. Kvik er for mange blitt synonymt med flott dansk design og kvalitet til en hyggelig pris.


– Med seks kjøkkenforhandlere i gangavstand her på Slependen blir det til at folk i området kommer hit når de skal ha kjøkken. Det gjør at vi gjerne hadde sett at enda flere forhandlere etablerte seg her. 


Myhrene vet hva han snakker om. Han har lang erfaring innenfor kjøkken og salg. Han kjøpte butikken på Slependen sommeren 2010, og innrømmer at en av grunnene til at han ville ha denne butikken var at IKEA var nærmeste nabo. Med tre år som leder for kjøkkenavdelingen der, kjente han godt til deres produkter og kvalitet.


– Det så jeg som et pluss. Jeg vet hva vi konkurrerer mot, sier Myhrene med et lurt smil. 


Kjøkken i alle prisklasser
På Slependen er Kvik plassert midt blant noen av Norges mest kjøpesterke kommuner; Asker og Bærum. Natalie Benjamin presiserer derimot at de har kjøkkenløsninger for absolutt alle:


– Vi leverer kule tidsriktige kjøkken i dansk design og kvalitet til en pris det er vanskelig å konkurrere mot. Det gjør at vi har noe for alle; for de som er ute etter budsjettkjøkken og de som er ute etter den store drømmen. 



– Folk flest har et budsjett og en forventning til hva de skal få for det budsjettet. Det som er så gøy med å jobbe her, er at folk får så mye mer igjen for budsjettet sitt enn de hadde trodd! Da kan man plusse på med benkeplate i stein, vinskap eller andre tøffe detaljer som forhøyer luksusfølelsen. Det er bare noen av mange muligheter som finnes for å sette prikken over i-en på sitt nye kjøkken.


– Helheten ender opp med å bli tøffere, kulere og råere. Den komplette kjøkkendrømmen blir oftere oppfylt her, i motsetning til de andre steder. At man i tillegg har valgfriheten til selv å påvirke prisen ved å velge å få kjøkkenet levert enten flatpakket, med ferdig monterte skap, eller komplett montering med rørlegger og elektriker, gjør at de fleste finner noe som passer deres budsjett, sier hun.


Nye trender
Det er veldig spennende tider i kjøkkenbransjen om dagen. Det er et markant skifte fra hvite kjøkken til mørke, stramme kjøkken med matte overflater. Og nå er det også på tide å la treverket slippe frem. Enten det er treverk med sin naturlige overflate eller beiset synlig trestruktur som skaper følelsen av natur og kvalitet med den skandinaviske looken. Disse trendene finner du igjen i Kviks kjøkkenserier Bordo Black, Prato og den nyeste; Cima Light Oak. Flere spennende nyheter blir å finne hos Kvik fra høsten av.


Mange bestiller også uten overskap for å få et lettere og luftigere uttrykk. Skapplassen trenger man ikke bekymre seg for med Kviks XXL benkeskap som gir 40 prosent mer skapplass enn et konvensjonelt benkeskap. Da er kunden sikret å få plass til alt, i tillegg til å få bedre tilgjengelighet med skuffer i stedet for overskap.



Når det gjelder det mer tekniske på kjøkkenet, så er det koketopper med integrert ventilator som er det store om dagen. På godt norsk kalt «downdraft». Nå slipper du ventilatoren på veggen eller i taket, og kan perfeksjonere det luftige uttrykket i ditt kjøkken uten overskap og synlig ventilator. Dette gir rom for ny design og spennende løsninger.


Godt samarbeid

– Kvik er en kjede med selvstendige franchisebutikker. Selv om det er selvstendige drivere i hver butikk er det et meget godt samarbeid og en erfaringsutveksling som er helt unik i kjedesammenheng. Det gir oss som kjede en styrke i et tøft marked og hjelper til med å innfri de høye vekstambisjonene i årene fremover, avslutter Dag Myhrene.




Les mer...

2019-05-09 10.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv