185003_ny2185003.red2185003_ny6

Målrettet fettreduksjon med varig effekt

Gå ned i vekt og faktisk beholde vektreduksjonen, er VIP Clinic AS’ ekspertise med ikke-invasive behandlingsmetoder og individuell veiledning. – Dette er et konsept som gjør at veldig mange får et helt nytt liv, sier ansvarlig helseterapeut Mare Pettersen.

Steget fra sofaen til varig livsstilsendring kan for mange virke uoppnåelig. Endring av kosthold, korrekt trening og hvordan det hele skal gjennomføres for å få en varig endring, er alene en stor og noen ganger umulig oppgave. VIP Clinic AS på Storo Storsenter i Oslo, har kombinert helsefaglig ekspertise med ikke-invasiv behandling og regelmessig veiledning og oppfølging som har hatt en overraskende positiv effekt på kunder.


– Vi har hatt folk med tårer i øynene som har klart å snu en trend som de har ønsket å snu i mange år, sier Mare Pettersen, daglig leder ved VIP Clinic.


185003_ny4


Innovativ behandling

Behandlingsmetodene som brukes ved klinikken er blant annet populære Cooltech – en behandlingsform som fryser ned fettcellene uten å skade omkringliggende vev, hud, muskler, nerver og bindevev.


– Behandling reduserer vekt på den måten at de skiller ut avfallsstoffer gjennom lymfesystemet, sier Pettersen.
VIP Clinics hemmelige våpen innenfor behandlingsformer ligger derimot i italiensk-utviklede Endospheres – en mikrotrykkvibrasjons-metode som har vist seg svært effektiv med varig figurforming selv etter få behandlinger.


­– Det er over 100 klinikker som bruker denne behandlingsformen, og den er svært populær i Europa, Latin Amerika og USA, sier markedsføringsansvarlig Torbjørn Pettersen.
Metoden genererer en pulserende og rytmisk effekt som aktiverer lymfesystemet og fjerner overflødig væske som blant annet reduserer lår- og armomkrets og fjerner cellulitter.


– Endospheres er klinisk testet med dokumentert effekt, og det er en mye mer organisk form for vektreduksjon enn å risikere kirurgisk inngrep. Det innebærer også en lavere kostnad, og det er bedre for langsiktig helse, sier Pettersen.


185003_ny1


Nasjonal distributør
VIP Clinic AS er autorisert Endospheres-behandler, og er i tillegg autorisert partner og distributør av italienske Fenix Groups Endospheres. Helseklinikker i Norge som er interessert i å bruke behandlingsformen er velkommen til å ta kontakt med VIP Clinic for informasjon.


– Andre klinikker som ønsker å tilby en ikke-invasiv behandling som garanterer resultater allerede fra første behandling, vil få et helt utarbeidet konsept med kurs, markedsføringsmateriell, uniform, helsemeny, opplæring og oppfølging, sier Mare Pettersen.
Hun understreker at behandlingen må utføres av personell med helsefaglig bakgrunn.


– Endospheres dekker et enormt behov i markedet for folk som ikke kan trene på grunn av vekt eller skader, eller kanskje ikke ønsker å trene eller har problemområder som ikke lar seg trene vekk. Ingen andre ikke-invasive maskiner gir garantier som vi kan gi med Endospheres, sier hun.


185003Clipboard13
Helhetlig konsept
Behandlingene ved klinikken er en del av helhetskonseptet de tilbyr. Ved første time får alle tilbud om en kroppsanalyse for å kartlegge BMI, fettprosent, vannprosent og for å finne riktig individuell behandlingsform.


– Rekorden er 32 kilo vektreduksjon på en og en halv måned. Utgangspunktet var godt over 100 kilo, men med riktig innstilling og riktig behandling er ikke utgangspunktet et hinder, sier Mare Pettersen.


– Ettersom mange sliter med å gjøre endringer på hjemmebane tilbyr vi kosthold- og treningsveiledning utviklet av profesjonelle trenere og ernæringsfysiologer og gratis oppfølgingstimer. Dette gjør gjerne at man føler seg litt mer dedikert og forpliktet til å gi det man kan som igjen gir fantastiske resultater, sier Pettersen.

Kunders egne referanser
På VIP Clinics hjemmeside kan man lese kundeerfaringer som vitner om positive, varige livsstilsendringer.


– Hos oss tar vi alle kunder seriøst og tar virkelig vare på våre kunder. Det er ikke bare behandling og så er du ferdig - her er det individuelle oppfølginger og helhetlig konsept som vi ser at fungerer, sier Pettersen.


– Vi får mye blomster og gaver her på klinikken etter at folk ser resultater – det er kjempegøy, smiler Mare.

Les mer...

2018-10-02 16:00

185069w2

Fjordhotellet i Hjørundfjorden

Artikkel I hjarte av ein av verdas villaste og mest storslagne fjordar, finn du Sagafjord Hotel. Fjordhotellet i Hjørundfjorden har ein rikhaldig meny mellom fjord og fjell.
185076w3

Viktigheten av å ringe rett nummer

Artikkel Vifa Bilberging i Bodø frakter alt som kan stå på åpen last og redder bilister i nød. Daglig leder i bilbergingsfirmaet; Tom Remi Hansen, påpeker viktigheten av å ringe rett nummer ved en utforkjøring.

  Kontaktinformasjon

  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Ann-Kristin-Ytreberg-3

  Redder miljøet - én bedrift av gangen

  Bedrift for bedrift, jobber stiftelsen Miljøfyrtårn seg fremover – eller tilbake, til en grønn planet.

  Arkiv