173016-l173016..173016-Hdå173016173016,,,,,173016-1e2173016v..

Du går vel ikke i merkeverksted-fella?

Fremtiden ser mer enn lovende ut for Mandal Bilteknikk AS. Med nye, store lokaler har de fått muligheten til å utvide både tjenester og tilbud. Alt til det beste for kundene!

Med 11 løftebukker og syv bilmekanikere er Mandal Bilteknikk AS klare for å gi både kunder og biler en service i toppklasse. Axel Bjørgan og Tor Egil Grosås eier Mandal Bilteknikk AS; et velronommert bilfirma med 30 år i ryggen, som nylig har gjennomgått store forandringer. Forandringene har gitt de uante muligheter, og de tilbyr flere tjenester som andre i området ikke har.


– Med disse lokalene på 790 kvadratmeter har vi fått en egen hall til bilglass, et eget bilverksted og et eget lagerhotell for dekk. Det er veldig mye mer vi kan gjøre nå med de nye lokalene. Vi har også fått godt med parkeringsplasser for kundene!


173016-Hdå


Grosås bekrefter det kollegaen forteller. De store lokalene har gitt bilfirmaet store muligheter til videreutvikling, og responsen har bare vært god.

– Det har gått over all forventning! Det har gått så bra som vi trodde - og vel så det, sier Grosås entusiastisk.


173016-Hå


Som medlem av den landsdekkende kjeden Automester får de mange fordeler. Tilgang til alt fra datamateriell til support og hjelp er én ting, men også lavere priser og kursing er en viktig del.


– Fordelene er at du får god støtte om det skulle være noe. I tillegg samarbeider vi med Riis Bilglass. Vi har alltid skiftet bilglass, men med denne avtalen på plass kan vi ta imot kunder fra Søgne til Lindesnes. Riis Bilglass gjør alt innen bilglass, og de har også solfilm på vinduene og bilvask, forteller Bjørgan om samarbeidspartneren.


Dessuten tilbyr Mandal Bilteknikk AS kalibrering av frontruter; et nytt og bra verktøy som sikrer optimal sikkerhet på veiene. Der ligger mekanikerfirmaet langt foran mange andre. Faktisk er Mandal Bilteknikk de eneste i området som tilbyr denne tjenesten.


173016-1e2


Firmaets åtte ansatte er en trivelig gjeng som har det gøy sammen på jobb, og samarbeidet går på skinner. I verkstedet tar de imot alle bilmerker samt lett-lastebiler, og kan tilby toppmoderne diagnoseverktøy. Her utfører de også EU-kontroller, og har plass til kjøretøyer på opp til 7,5 tonn.


– Vi har god pågang, og er absolutt konkurransedyktige. Jeg er veldig fornøyd med de nye lokalene, og har stor tro på at dette vil øke omsetningen. Målet i tiden fremover er å prøve å ligge litt foran mange andre. Elbiler er det store nå, og vi har det nødvendige utstyret som skal til for å yte service også på elbiler.

Les mer...

2017-08-18 11.30

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv