164030 DS2

Med fokus på service

Uansett vær- og føreforhold: Dekkene er det viktigste du har på bilen, og som sjåfør må du kunne stole på at du er riktig skodd både sommer og vinter. Der har Dekkspesialisten AS spisskompetanse. Trenger du dekkskifte, behøver du ikke å bestille time – og mangler du lagringsplass, tilbyr de også dekkhotell.

Dekkspesialisten AS er Telemarks største leverandør av dekk og felg. Bedriften startet opp i 1986 og har i dag fire butikker i Porsgrunn og Skien, Larvik og Sandefjord. Hovedmerket er Continental, forteller Odd Olav Maurlia.


– Vi har alt innen dekk og felg, fra bittesmå hjul til store hjul. Faktisk selger vi mye lastebildekk og dekk til traktorer. I tungbilsektoren er det mange bedriftskunder, mens det i personbilsegmentet nok er flest private – i tillegg til en del bedrifter. Vi får gode tilbakemeldinger på servicen. Prisen kan være den samme mange steder, men servicen varierer, og der scorer vi godt, smiler han.


164030 DS3


Det var i Porsgrunn det hele begynte for 30 år siden, da far og sønn Willy Halvorsen og Bent R. Halvorsen startet opp. I dag har firmaet fire butikker og femten fast ansatte. Men i de to høysesongene kan det være opp til det dobbelte, forklarer Maurlia.


– Da jeg startet her for ni år siden, var servicen det som manglet her i byen. Det ble mange glade kunder etter hvert – det var for eksempel ingen som hadde hørt at man bare kunne komme innom og bytte dekk med en gang! De trodde de måtte bestille time!


164030 DS0


I dag har firmaet døgnvakt og et stort og rikholdig varelager. Det de ikke har, kan de bestille. Dekkspesialisten AS tilbyr også felgretting, helt opp til 24 tommer. Ønsker du profesjonell stell og lagring av dekkene dine, enten det er sommerdekkene som settes bort for vinteren eller piggdekkene som får hvilt seg i sommermånedene, har Dekkspesialisten det rette tilbudet.


– På dekkhotellet vårt er det alltid plass! Der tar vi vare på hjulene, vasker dem og lagrer dem og bytter for kunden når det trengs. Hjulskift, oppbevaring og vask er inkludert i prisen.


164030 DS


Hos Dekkspesialisten merker de godt at det blir flere – og større! – biler på veiene. Markedet er økende, omsetningen stigende. Firmaet leverer felger fra en rekke kvalitetsprodusenter som Vossen, Kyowa Racing og Ava og er med i Norges største dekk-kjede, Fagdekk AS.


– Hovdmerket vårt Contintental er for tiden Norges mest solgte. Det er heller ikke så rart: Det er et vanvittig bra dekk, både som piggdekk, piggfritt vinterdekk og sommerdekk, sier Maurlia.

Les mer...

2016-10-20 09.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv