141010NO-norefjell-skiutleie

Norefjell gjennom alle årstider

På Norfjell ligger fjell og natur og venter, bare kort vei fra byen. I bunnen av bakken, i Norefjell Nedre, finner du Norefjell Skiutleie Skiloftet, som har fullservice på alpint og langrennsski, i tillegg til utleie. Det samme finner du på Mountain Lodge i Øvre Norefjell. Og via Norefjell Booking kan du leie små og store hytter til familieturer og bedriftsarrangementer. Alt ligger med andre ord til rette for en fullkommen dag i slalåmbakken eller langrennssporet. Men Norefjell er et nydelig naturområde også andre årstider.

– Hele området her heter Mountain Lodge, og vi fungerer nesten som et turistkontor. Folk kommer hit for å få vite om snømengder og langrennsløyper, og for å leie ski, reparere ski og handle i matbutikken. Vi reparerer både langrenn- og alpine ski, og har topp moderne utstyr. Det samme gjelder skiutstyret vi leier ut.

Vi har moderne slipemaskiner og ny varmsmøremaskin. Dermed er nærmest ingen oppgave for stor for Olav Golberg og hans kollegaer.

Alt av utstyr kan forhåndsbestilles via internett, og man betaler først ved henting. Nettsiden er www.norefjellskiutleie.no, mens telefonnummer er 41 47 54 55. Og om noen ikke er fornøyde, er det bare å komme tilbake og bytte. Målet er alltid at kundene skal få en best mulig opplevelse.
– Vi kjøpte dette i 2010, og delte opp driften i tre deler, med Norefjell Mat, Norefjell Skiutleie og Norefjell Booking. Det er privateide leiligheter og hytter som vi leier ut. Vi får inn et par nye hytter hvert år, slik at vi nå har rundt 250 senger. Eierne styrer selv når hyttene deres er tilgjengelige, forteller Berit Marie Bjøre.

Det er en smart løsning som gir mersmak for alle parter. Gjestene er for det meste barnefamilier, men Norefjell Booking disponerer også store leiligheter for bedrifter som kommer for å avholde, kurs, konferanser og kick-off. www.norefjellbooking.as

I tiden som kommer håper vi å kunne øke omsetningen og antallet gjester også om våren, sommeren og høsten. Norefjell er så mye mer enn bare en vinterdestinasjon.
– Flere hytter og leiligheter er en annen ting vi ønsker oss, men da helst her i nærområdet. Blir det en mil eller to unna, kan det fort bli vanskelig å drifte. Det krever litt når vi må reise rundt og gjøre rent og bedrive vedlikehold.

Les mer...

2014-05-09 09.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv