131018_healeroute

Nye Snåsamannen

En dag, sent på kvelden, ankommer Øystein Ødeverp til et campinghytte-kompleks hvor han skal overnatte. Der jobber det en gutt i 20-årene. Gutten har fått et dårlig bein etter en ulykke, og kan så vidt gå. Men Øystein spør om han kan få rabatt hvis han fikser kneet hans. Han legger hendene rundt kneet. Så ber han gutten løpe!


Og gutten løper – uten smerter. Når Øystein tre dager senere skal på besøk på vei tilbake, er ikke unggutten inne. Hvorfor? Gutten er på fjelltur!
- Jeg vet at det jeg gjør fungerer. Etter min mening skal healing skal fungere med en gang. Det er det mange som er uenige i, men jeg kan bevise at det fungerer, understreker Øystein.

Han reiser land og strand rundt for å helbrede. Alternativbransjen er stor, men takket være sine helt spesielle evner har Øystein mottatt usedvanlig mye omtale. Oppmerksomheten toppet seg med et skriv i Hjemmet, som førte til en virvelvind av inngående telefoner. Han har vært aktiv som healer i to og et halvt år, og har nylig etablert seg i Hønefoss med selskapet Route 777.

- Jeg har vært i Tromsø, Steinkjer, Hamar. Folk kommer fra Bergen, Stavanger, Trondheim. Det kommer folk fra overalt, og det ringer folk fra overalt. Jeg håper bare å kunne hjelpe flest mulig, og får allerede masse telefoner fra folk som har hørt om meg gjennom andre. Men jeg vil gjerne hjelpe enda flere, sier Øystein.

Åpenbaringen kom for to og et halvt år siden, i form av en bråvåkning, et sterkt lys, og et klokkeklart budskap om hva som var Øysteins misjon. Han hadde lest om healing i hele livet, et hardt liv, men alt det anser han nå som en lang og vanskelig læretid. Det var nå at tiden hans var inne.

Men hvor kommer helbredelseskreftene fra?
- Jeg var på en Messe i Sandnes, og det var en dame som nesten ikke kunne gå. Hun hadde hatt to operasjoner i ryggen etter tre prolapser. Men etter fem minutter på benken hopper hun rett av benken – og spør: Hva har du gjort? Og jeg sier: Du må ikke spørre meg, du må spørre Gud.

Gjennom snart tre år har Øystein hjulpet folk med å åpne energibaner og å bli kvitt smerter og spenninger. Historiene er utallige. Og det blir bare flere og flere av dem.

Les mer...

2013-03-21 12:45

191008w2

Vedlikeholdsfrie hagemøbler er tid og penger spart

Artikkel Vito Design AS har agentur på en rekke vedlikeholdsfrie kvalitetshagemøbler i Norge: – Alle liker hagemøbler og vil gjerne sitte ute, men ingen vil ha noe jobb med det.
191009w5

Bygg ditt andre hjem på fjellet

Artikkel – De som kommer hit lurer på hvorfor i all verden de ikke har hørt om det før. Dybevoll Hyttefelt er en godt gjemt naturskatt i Stryn som bare venter på å bli oppdaget.

Kontaktinformasjon

Norskkunsthandverk

Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

Ann-Kristin-Ytreberg-3

Redder miljøet - én bedrift av gangen

Bedrift for bedrift, jobber stiftelsen Miljøfyrtårn seg fremover – eller tilbake, til en grønn planet.

NaimJosefiw4

Superdesigner

Design, teknologi og industri - Naim Josefi skaper magi med stor M.

Arkiv