132034egbygg

10 år uten en eneste reklamasjon

“Varemerket vårt er kvalitet, relasjon til kundene og oppfølging. Jobben vår varer ikke fra kl. 07 til 16, for vi jobber egentlig døgnet rundt. Vi prøver å ha den kommunikasjonen med kundene at vi er tilgjengelige hele tiden”, forteller Rune Eilifsen i tømrerfirmaet EG Bygg AS.


Sammen med Christian Goderstad etablerte han firmaet i Lommedalen for 10 år siden. De er i dag åtte ansatte, og har nedslagsfelt mellom Drammen, Asker og Bærumsområdet.
- Da vi etablerte EG Bygg opprettet vi i tillegg EG Bygg Eiendom siden vi drev med kjøp av tomter som vi bygde hus på og solgte. Men etter noen år var ikke det lønnsomt lenger, så nå har vi lagt ned eiendomsselskapet, sier Eilifsen.

EG Bygg er ikke bare totalentreprenører på eneboliger, men gjør også oppussing, rehabilitering, tilbygg og bad. De tar ikke oppdrag på næringsbygg, men jobber kun på privatboliger og leier inn andre underentreprenører innenfor elektro og VVS ved behov. En sjelden gang blir de selv leid inn som underentreprenør, men de klarer seg for det meste på egen hånd.

- Vi gjør vel cirka 10 bad i året, men siden det er primært jeg som driver med den biten, er det er begrenset hvor mange bad vi kan påta oss. Ellers har vi et varemerke som går på kvalitet, relasjon til kundene og oppfølging. Kundene våre er private byggherrer, og vi jobber egentlig døgnet rundt fordi de fleste kundene ringer faktisk på ettermiddagen og kvelden. Vi prøver å være tilgjengelige hele tiden.

Rune Eilifsen skryter av sine ansatte, og er fornøyd med at de fleste oppdragene kommer som et resultat av anbefalinger fra fornøyde kunder.
- Jeg kan ikke huske at vi noen gang har hatt en eneste reklamasjon. Alle oppdrag går via jungeltelegrafen, og det at folk anbefaler oss videre til andre er jo veldig bra. Vi har vært heldige med staben vår, og har mange dyktige ansatte. I tillegg er vi opptatt av å ta inn lærlinger, så vi tar i mot to eller tre hvert år, avslutter han.

Les mer...

2013-05-29 12.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv