141089NO.KomplettHandverksteknikk2141089NO.KomplettHandverksteknikk

All kompetanse i eget hus

Han er bygningsingeniør og elektroingeniør / installatør, yrkespedagog/adjunkt, graveentreprenør, våtromskoordinator, teknisk entreprenør og prosjektleder. Han har drevet og vært daglig leder i elektrobedrifter, vært eiendomsutvikler, drevet prosjektledelse innen bygg, utviklet ulike servicekonsept for konsern, vært internkontroll og HMS-ansvarlig, systemansvarlig og undervist på VGS i blant annet automasjon og elektromekanikk. Han har også vært engasjert av ulike industribedrifter og opplæringskontor til kursvirksomhet. I tillegg har han lang erfaring innen bedriftsledelse. Da Petter Sørlie startet entreprenørfirma kunne det nesten ikke hete annet enn Komplett Håndverksteknikk AS!

Petter har følgende sitat skrevet som sin overordnede leveregel: "Tilbyr kun tjenester i sammenhenger der positiv samarbeidsvilje, pålitelighet og ungdommelig glød / genuin interesse for fag og løsninger står i sentrum for all aktivitet, samtidig som at gentlemen agreements vektlegges med høyeste prioritet."
  – Jeg har alltid hatt mine foretak og engasjement ved siden av det andre jeg har holdt på med. Først i 2011 registrerte jeg dette firmaet som aksjeselskap, og i dag er dette mer enn fulltidsjobb, forteller Petter, som har lagt undervisningen på hylla en stund.

Firmaet har ansatte i tillegg til folk som er engasjert på årskontrakter. Bedriftens bemanning består av både nordmenn og "norske" østeuropeere.
  – Det som kjennetegner alle som jobber her er at de er svært kunnskapsrike. Jeg er også opptatt av å slå et slag for mine polske og litauiske ansatte, jeg er nemlig lei av generaliseringen av utenlandsk arbeidskraft. De er der norske ungdommer var på 60-, 70- og 80-tallet, da tenker jeg på at de har en enorm glød for arbeidet og håndverket. Moralen er svært høy. Dessuten har de satt seg raskt inn i norske byggeforskrifter og byggemetoder, som selvfølgelig er et must.

Komplett Håndverksteknikk tilbyr, som navnet tilsier, hele spekteret av håndverksarbeid. Mens andre leier inn, er dette en mellomstor bedrift som har alt av kompetanse i eget hus. Godkjent for Ansvarsrett, Sentral Godkjenning, våtromssertifiserte A-B-C, elektroinstallatør, VA/VVS, godkjenning maskinfører, godkjenning graving, godkjenning landskap, godkjenning verneverdige bygg, KS- sertifiserte, godkjente gulvleggere epoxy og silikat/ acryl-produkter, murere, tømrere, flisleggere, malere, kjøkkenmontører, stilarter og design, arkitektur, møbelsnekring, osv.
  – Jeg er opptatt av å få lov til å sitte sammen med kunden i sofaen og diskutere løsninger. Kanskje er det nettopp derfor syv av ti kunder er venners venner. Vi er opptatt av god kontakt med den enkelte, og derfor går ryktet vårt fra munn til munn – vi har faktisk ikke hatt behov for å annonsere. Det merkes også på nedslagsområdet vårt. Mange oppdrag i Bragernesåsen og Åssiden/Øren i Drammen, men vi har også oppdrag helt inn til Oslo, forklarer Petter.
  Firmaet jobber både med privatboliger og næringsbygg, og har faste avtaler med blant annet eiendomsutviklere. Både Petter og hans ansatte liker aller best oppdrag der de kan bruke kreativiteten.
  – Hjertet mitt banker veldig for å skape spesielle miljøer i hjem, men også i butikker rettet mot innredning, restauranter og puber eller offshore. Folk som jobber med meg er av samme støpning, så vi er engasjerte alle mann. Det hender at ansatte ringer meg klokka 23 på kvelden for å fortelle meg at de har funnet en løsning på noe vi har jobbet med på dagen, smiler han.
  – Vi er en flat matriseorganisert bedrift med MINIMAL administrasjon og dette fører til at vi har lavere priser enn de fleste. Min forretningside er grunnleggende for min grunntanke om at det faktisk ER mulig å tilby beste kvalitet til rimeligste pris dersom man har en stab bestående av selvstendige, interesserte og løsningsorienterte håndverkere som yter maksimalt.
Les mer...

2014-04-30 09.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Komplett Håndverksteknikk AS
    • Telefon:
      900 24 598
    • Adresse:
      Bråtan 48
      3022 Drammen
    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv