Alt innen bygg og hus – og litt til

Dag Marius Andersen hadde allerede lang fartstid i bransjen da han startet opp DM Andersen AS i Larvik for fem år siden. Han hadde lenge vært ansatt i selskaper som drev med både betongsaging, kjerneboring og forskaling, og han har selv fagbrev som tømrer. I driften av eget selskap har pålitelighet, profesjonalitet og kvalitet vært viktige prioriteringer.

– Jeg driver mye med forskaling og støpning, for eksempel av betongplattinger til hus og garasjer. Ellers tilbyr jeg alle slags tjenester som har med hus å gjøre, fra rehabilitering til snekring. Det kan være alt fra å bytte ett vindu til å bygge et nytt hus, forteller Andersen.

Kundene er i hovedsak privatfolk i Larvik og Sandefjord. Samtidig er Andersen tydelig på at han kun påtar seg oppdrag der han er 100 % sikker på at han har nødvendig kompetanse.

– Kommer det forespørsler om andre ting, formidler jeg jobben videre til fagfolk jeg kjenner. Jeg begir meg aldri ut på oppdrag jeg ikke er trygg på, sier han.

Selv visste han at han skulle bli snekker allerede som barn, og trives med en variert arbeidshverdag. For folk flest er det i dag vanskelig å navigere i villnisset av forskrifter, løsningsmuligheter og andre hensyn. Men hos DM Andersen får alle kunder kyndig veiledning.

– Tilbakemeldinger vi får fra kundene er alltid positive. Vi ender stort sett alltid opp med å gjøre mer jobb enn det som var planlagt, fordi kundene opplever at resultatet blir bra.

Les mer...

2014-11-27 10.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Tømrerfirma Dag Marius Andersen
  • www.tdma.no
  • Telefon:
    90 82 19 26
  • Adresse:
    Veldreløkka 82
    3267 Larvik
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv