133054hyttelivsenteret

Alt til hytta

Hyttelivet skal ikke nødvendigvis være som på et femstjerners hotell, men litt komfort er alltid velkomment. Da trengs det ofte spesialløsninger som er tilpasset hyttemiljøet. Det får du kun på spesialforretninger som Hytteliv Senteret Drammen AS.

– Hytteliv Senteret startet opp i 2004 og var ideen til mannen som også startet Drammen Hus og Hytter på 80-tallet, som i dag er en av Norges eldste hytte-leverandører. Så da ble Hytteliv Senteret som en slags tilleggsbutikk, som kunne levere produkter til hyttene som ble solgt, forteller daglig leder Kristoffer Wilthil.
Han har vært daglig leder her siden 2008, og kjøpte opp selskapet i 2011. Kristoffer er utdannet tømrer, og har alltid vært teknisk interessert, i alt fra elektronikk til mekanikk. Det kommer godt med når du skal bistå kunder med smarte løsninger for hytta.
– Hos oss kommer man til et sted hvor man blir møtt med et smil. Hvor det er god kompetanse og hvor man får svar på spørsmålene man har. Vi har alt til hytta, men har også et godt utvalg til båt og campingvogn.

Hytteliv Senteret kan dermed tilby alt fra vannsystemer for hytter uten innlagt vann, ulike toalettløsninger, gasskomfyrer og energiløsninger – og mere til. Kundene kommer fra hele Buskerud, og gjennom nettbutikken dekker Kristoffer hele Norge.
– Gjennomsnittsalderen på kundene har også gått mye ned de siste årene. Før i tiden var snittalderen litt oppe i 60-årene, og nå er det nede i 40–50-årene, samtidig som vi merker en tilstrømning fra folk i 30-årene. Så hyttelivet er populært.

Les mer...

2013-10-17 15.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv