133051bauhaus

Alt under ett tak

Bauhaus er en av Europas største byggevarekjeder, og har mer enn 220 varehus fordelt på 15 europeiske land. I Norge har kjeden eksistert siden 2007, og den første butikken ble åpnet på Liertoppen. Norske Bransjemagasinet dro på besøk og møtte varehussjef Ragnhild Pettersen.

– Bauhaus har et konsept med ”alt under ett tak”. Dette var filosofien da kjeden startet opp, at kunden skal finne alt til sitt prosjekt på ett sted, enten man skal bygge på huset eller renovere det. Vi har et stort hagesenter i den ene enden og en stor Drive-In trelast i den andre, og i midten ligger alt fra jernvare, maskiner og VVS til elektro, belysning og verktøy. I utgangspunktet skal du slippe å gå noe annet sted, smiler Ragnhild.

Målet er å være i begge ender av skalaen, forteller hun, ved å både tilby kjente merkevarer i tillegg til proffverktøy, men også de rimelige alternativene og produktene for de som er mer opptatt av pris. Bauhaus Liertoppen har også håndverkertjenester slik at kundene kan få formidlet hjelp, primært til bad og kjøkken.
– Det største sortimentet til de laveste prisene, det er fokuset vårt. Vi har et Lavprisløfte som gir kunden trygghet for at han ikke finner en billigere vare et annet sted. Vi har også Bauhaus Plus card, som i tillegg til våre allerede lave priser gir kundene opptil 10% rabatt på alt de handler. Bauhaus Liertoppen har en stab på rundt 90 ansatte i lavsesongen, men kommer opp i 150 i høysesongen om våren og sommeren. Pettersen forteller at resultatutviklingen har vært veldig god, og at de får mye skryt for det store vareutvalget og den gode kundeservicen.

– Kunder kommer ofte hit og finner det de har gitt opp å finne andre steder. Vi får også mange positive tilbakemeldinger på at man kan finne alt hos oss, at vi har gode priser, og at vi har ansatte som har fagkunnskap som kan hjelpe og veilede. Jeg ønsker at vi blir oppfattet som et varehus med veldig god kundeservice, og har en ambisjon om at vi skal være en super arbeidsplass som tiltrekker oss dyktige fagfolk.

Les mer...

2013-10-17 15.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Bauhaus Liertoppen
  • www.bauhaus.no
  • Telefon:
    66840300
  • Adresse:
    Gjellebekkveien 1
    3420 Lierskogen
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv