Asfaltering til å stole på

Hokksund-bedriften Kito Asfalt AS så først dagens lys i 2008. I fire år tok de oppdrag for både privatkunder, offentlige kunder og entreprenører, før driften i juni 2012 ble overtatt av Veidekke. Gjennomgangsmelodien har vært kvalitet, punktlighet og pålitelighet.

Da Veidekke kom inn i 2012 måtte selskapet tilpasse seg et nytt og større system. I dag har Kito Asfalt AS et geografisk nedslagsfelt som går opp mot Notodden og Vikersund, og inn mot Holmestrand og Oslo i hver sin retning. Utenfor dette kjerneområdet sender de oppdragene videre til andre avdelinger.
  – I dag har vi drøyt 30 ansatte i tillegg til innleid personell på transport og lastebiler. Vi har rammeavtaler med flere kommuner, og leverer også asfalt til entreprenører, samt noe til privatkunder. Vår jobb er å komme inn som sistemann på alle anlegg og legge asfalt, forteller Geir Kristiansen.
  Da sier det seg selv at det er avgjørende å komme når man har sagt man skal komme, slik at prosjektet kan ferdigstilles. Resultatet skal være best mulig, slik at asfalten blir liggende i mange, mange år. For kompetansen innad i bedriften er det helt klart en fordel å være del av Veidekke-systemet.
  – Veidekke har noe som heter Veidekke-skolen hvor de utdanner dyktige asfaltører, og vi har i tillegg en egen forsknings- og utviklingsavdeling i Trondheim. Det er ingen andre i Norge som forsker på utvikling og kvalitet på asfalt, forteller Kristiansen.

Det tas jevnlige prøver av produksjonen, og asfaltfabrikken er godkjent av Kontrollrådet for produksjon og salg. Nå går fremtidsplanene til Kito Asfalt AS på å få et godt fotfeste innenfor sitt nedslagsfelt, samtidig som det skal flere entreprenører inn på kundelisten.
  – Det viktigste er å være en ryddig aktør. Så selv om vi ønsker å utvide, bygger vi sten for sten. Vi må nemlig ha med oss bunnlinjen, kvaliteten og dyktige medarbeidere hele veien. Planen er at vi skal være her i lang tid fremover, og vi skal levere bra!

Les mer...

2014-09-15 14.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Veidekke Industri
  • www.asfalt.no
  • Telefon:
    40 00 10 54
  • Adresse:
    Prestebråtan 23
    3300 Hokksund
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv