132094powertech

Automasjon og elektro i samspill

Innenfor blant annet lys, varme og ventilasjon – og ikke minst innenfor industrien – styrer ting i større og større grad seg selv. Og det oftere og oftere gjennom elektroniske løsninger. Derfor har PowerTech AS spesialisert seg på samspillet mellom nettopp automasjon og elektronikk.


Selve firmaet er ikke mer enn to år gammelt, men kompetansen og erfaringen innad i organisasjon er langt eldre enn som så. Daglig leder Atle Stenestø, som etablerte PowerTech AS i 2011, har selv lang fartstid i bransjen.
- Jeg har jobbet 25 år med industristyring, med alt fra bagasjehåndtering på Gardermoen til nedsetting av oljeplattformer, og jeg har elektrobakgrunn. Men jeg ønsket å trappe opp og med nye utfordringer, sier han.

Når man ved rehabilitering eller nybygg skal sette opp styringssystemer for både lys, varme og ventilasjon, blir alt så mye enklere om man setter opp en sømløs løsning hvor det hele snakker sammen. Ikke minst er energibesparelsene et stort pluss både for lommeboka og for miljøet.

- Vi leverer et komplett produkt, istedenfor at man må kjøpe inn eksterne tjenester. Ofte er entreprenørene presset på tid i byggeprosjektene sine, men da er vi fleksible. Vi har en smidig organisasjon, og har allerede veldig god kontakt med mange forskjellige entreprenører og kunder, forteller prosjektleder Bjørnar Sønsterud.

Selskapet teller allerede 40 mann, og har det sentrale Østlandet som primært nedslagsfelt. Men gutta har også vært i Trondheim, ute på oljerigger og til og med over grensen til Russland. Kundene er først og fremst entreprenører og i industrien.
- Vi skal være kundens samarbeidspartner. Vi spiller med åpne kort, finner smarte løsninger og er foroverlente. Da lykkes du, understreker Atle.

Innad i organisasjon er det dessuten lite hierarki å spore. Den beste dressen vi har på oss er kjeledressen, ifølge Atle. Det er nemlig ute hos kunden det skjer. Da er det viktig med et godt team som jobber sammen.
- Vi er en gjeng som har det bra sammen. Og når gutta har det bra, da gjør vi en god jobb, og da blir kunden fornøyd.

Les mer...

2013-05-30 10.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Power Tech
  • www.pt-el.no
  • Telefon:
    995POWER
  • Adresse:
    Kobbervikdalen 75
    3036 Drammen
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv