142044NO---DHH

Både hus og hytte

Drammens Hus & Hytter AS er en av Norges eldste bedrifter i sin bransje. Selskapet ble etablert av Terje Presterud i 1966, og nærmer seg 50-årsjubileum med stormskritt. I 1966 hadde selskapet først og fremst fokus på hytter. I dag har Drammens Hus & hytter AS egen fabrikk på Vikersund, og er store på både hytte og hus.

Presterud eier selskapet den dag i dag, men nå styres den daglige driften av Kai Valskar. Per i dag er de 22 ansatte i organisasjonen, og Valskar er i ferd med å ansette to til.

  – Forhandlerne våre befinner seg i Østfold, på Vestlandet og i Hallingdal, men vi har alltid levert til hele landet. Nedslagsfeltet vårt er først og fremst på Østlandet, særlig på hus. Med hytter er det litt mer spredt, og vi har også levert hytter i Nord-Norge, forklarer han.
  Drammens Hus & hytter AS var i sin tid tidlig ute med elementproduksjon, og i dag har de egen fabrikk på Vikersund. Det er ikke mange norske selskaper som produserer i hjemlandet, så det er selvsagt et særtrekk som Valskar og hans kolleger er opptatt av.
  – Det er et kvalitetsstempel ved vårt system at elementene bygges innendørs. Med tørre og gode omgivelser blir det bra kvalitet på den utførte jobben. Elementene våre er også godkjente av SINTEF, og tilfredsstiller alle de kravene som stilles i bransjen i dag. I tillegg er systemet laget slik at det er enkelt å sette opp, både for en selvbygger og for et tømrerlag. Elementene har en bredde på kun 1,2 meter, og det betyr at to mann kan betjene ett element.

På husfronten kan Valskar og hans ansatte levere full pakke. Det inkluderer både prosjektering, byggesøknader og endringer på tegninger. Husene de tilbyr kommer i en god blanding av stilarter, med alt fra det tradisjonelle til det moderne. Dermed er det noe for enhver smak.
  – Når det gjelder hytter er det ennå stor etterspørsel etter det tradisjonelle. Likevel er det ingen tvil om at stadig flere vil ha mer lys og luft, og folk stiller høyere krav til standarden på hyttene i dag. Vi har et godt navn i bransjen, det er mange som har hørt om Drammenshytta, sier Valskar.
  Han tror på en vekst fremover for selskapet. Som ny daglig leder ønsker han også et økt fokus på hus-delen, slik at Drammens Hus & Hytter AS med tiden kanskje kan bli like godt kjent for husene som for hyttene sine.
  – Trass i at vi leverer byggesett, ønsker stadig flere i dag å få ting ferdig. Det er i denne prosessen jeg ønsker å kunne tilby kundene. Som et ledd i dette, ansetter vi nå en interiørkonsulent som skal være både rådgiver og veileder for kundene. Vi har vært her i 48 år, og vi har planer om å bli!

Les mer...

2014-09-16 11.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Drammen Hus &Hytter As
  • www.dhh.no
  • Telefon:
    32 84 93 00
  • Adresse:
    Lierstranda 84
    3414 Lier
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv