143059-1

BB Arkitekter tar faget – og kundene – på alvor

Drammensfirmaet BB Arkitekter jobber med nærmest alle typer bygg og boliger. Men innstillingen er den samme: de tar alltid oppgaven som arkitekt på alvor. Det er ved tegnebrettet at grunnlaget legges for et byggverk som er både funksjonelt og estetisk utformet, i henhold til kundens ønsker og behov.

Arne Martin Borge har drevet eget firma i nesten tretti år. Sammen med kollega Gaute Bergø, dannet han BB Arkitekter i 2013. De håndterer et bredt spenn av arkitektoppdrag, som strekker seg fra nærings- og industribygg til større boligprosjekter og eneboliger.

– På næringsbygg har det de senere årene i stor grad dreid seg om rehabilitering og oppgraderinger, samt tilbygg og påbygg på eksisterende bygningsmasse. Men vi har også nybygg i deler av Drammen, med nye industribygg og kombinasjonsbygg. I tillegg kommer alle slags boligprosjekter, fra hytter til større bygårder, forteller Bergø.

Han legger vekt på at det alltid er kundens ønsker og behov som står i høysetet for BB Arkitekter. Det har vært en vellykket strategi, som har gitt mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.

– Vi bistår kundene med det de trenger hjelp til. Det er viktig for oss. Det er ikke slik at vi bryter gjennom med vår egen stil. Vi er på jobb for kunden, som betaler og som skal bruke bygget. Og det er ikke «bare-bare» å bygge hus. Det er en stor investering, og du skal bygge sted du trives. Derfor er det viktig å ta dette på alvor, sier Borge.

Av og til hender det at det ferdige resultatet også overgår kundens forventninger. Da føler Borge og Bergø at de har lyktes 110 % – og det er ingenting de setter større pris på enn det. Duoen har mange år i faget mellom seg, og har etter hvert bygget seg opp en betydelig kundeportefølje. Det er takket være godt utført arbeid. 

– Vi har mange gamle oppdragsgivere som kommer igjen. Har vi gjort en tilfredsstillende jobb, er det jo enkelt å spørre oss én gang til. Det handler om å bygge opp godt forhold til kundene, avslutter Bergø.

Les mer...

2014-11-27 10.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • BB-Arkitekter
  • www.bb-arkitekter.no
  • Telefon:
    957 22 457 | 957 22 514
  • Adresse:
    Hotvetveien 59
    3023 Drammen
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv