Best på betong

En gang het de Stenseth Gulvpuss og RS-Bygg, men i dag er firmaet bedre kjent som Stenseth & RS Entreprenør AS. De har over 30 års erfaring med betong og betongarbeid, og røtter som strekker seg helt tilbake til 50-tallet. Bedriften holder til på Åros i Røyken kommune, og jobber primært over hele det sentrale Østlandsområdet.

  — Enkelt sagt så gjør vi alt i betongarbeider innenfor bygg- og mindre anleggsprosjekter. Fra fundamenter, høybygg til støttemurer og kulverter langs veier. På større bygg med mange etasjer hvor det bygges oppover i høyden, gjør vi i dag komplette råbygg i samarbeid med prefableverandører og stålentreprenører. Denne type arbeider har vi gjort på både Tjuvholmen og nå på Sørenga i Oslo, forteller daglig leder Petter Kveil.
  Når det gjelder betonggulv kan Stenseth & RS Entreprenør AS ta det fulle ansvaret fra første øyeblikk. Det innebærer at de er med på prosjekteringen av hele gulvet fra bunnen av og opp sammen med betongteknologen og rådgivende ingeniør. Dette gjøres for å få det det som kalles rissfrie gulv, slik at de får plassert fuger, armering, og betongresept riktig for det enkelte gulv kunden har behov for. Dette kommer av at betong trekker seg sammen når den begynner å tørke, og da er det viktig at den har rom til å bevege seg på for å unngå sprekker.
  — Vi utfører også tilleggstjenester som sliping av betong, slik at man får en struktur (steinbilde) i betonggulvet. Det går under den gamle delen av bedriften, Stenseth Gulvpuss. Med to avdelinger i firmaet, har vi én som driver med råbygg og anlegg, i tillegg til én som driver med støping og sliping av gulv, sier Kveil.
  I dag har firmaet 74 ansatte, og leier dessuten inn rundt 50 medarbeidere daglig fra sin samarbeidspartner på bemanning. Stenseth & RS Entreprenør AS har base i Åros, med et nedslagsfelt som først og fremst dekker hele det sentrale Østlandet, men også for noen kunder over hele landet. For tiden er selskapet involvert i en rekke prosjekter, blant annet på Gardermoen, Romerike, Kolbotn, Oslo, Drammen og i Tønsberg.
  — Tilbakemeldingene fra kundene går på at vi er gode på produktivitet og at vi har fokus på å levere rett kvalitet. Det skal vi også gjenkjennes på i fremtiden. Firmaet har videre rammeavtaler med de store betongverkene i og rundt Oslo. Vi jobber tett sammen med dem for å utvikle og få rett betong, avslutter Kveil.

Les mer...

2014-09-16 09.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Stenseth & RS Entrepremør AS
  • www.stenseth-rs.no
  • Telefon:
    32 24 37 37
  • Adresse:
    Smemyrveien 1
    3474 Åros
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv