Best på betong

Ragnar Veum har jobbet i Mimax Asfalt & Betong AS siden 1975. Da het selskapet Mimax AS, og var eid av firmaet som da het Teknisk Isolering. Men i 1992 kjøpte Ragnar og hans kolleger ut selskapet, og har nå drevet i over 20 år for egen maskin.

– Vi startet smått og pent med betongsaging og kjedeboring, og tok over det vi hadde før. Vi begynte i september 1992, og hadde en omsetning på fire millioner på de fire første månedene. Så har det gått slag i slag, forteller Ragnar.
Aller mest går det i kjerneboring, i betong og leca. Gjerne på nye prosjekter, alt fra boligblokker til kjøpesentre, hvor Mimax kommer inn og borer hull i lagt betong. I tillegg kommer betongsaging, samt riving og asfaltering.
– I det siste har vi også hatt en del ombygging på skoler. Vi kan komme på kort varsel, og vi har samarbeid med andre firmaer slik at vi kan trekke inn stor kapasitet når det trengs. Selv ligger vi på rundt 30 ansatte, men med innleide har vi vært oppe i 60–70 mann, sier Ragnar.

I det siste har vi også hatt en del ombygging på skoler. På kundelisten står blant annet store aktører som Skanska og NCC, og Mimax har blant annet vært med på den storstilte utbyggingen på nye Fornebu.
– Vi jobber aller mest i Oslo, men vi har selvfølgelig også Asker, Bærum, Drammen. Spesielt Drammen og omegn ønsker vi oss flere jobber i. Vi har gunstige priser og ryddige forhold, og vi er punktlige. Nå har vi også fått inn en del yngre krefter i firmaet, det er positivt for fremtiden.

Les mer...

2013-10-17 15.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Mimax
  • www.mimax.no
  • Telefon:
    32240200
  • Adresse:
    Lierbakkene1
    3414 Lierstranda
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv