141084NO.Brubakken

Best på responstid og faglig dyktighet

Rune Fredheim og hans kolleger kan det som er verdt å vite om trucker, terminaltraktorer, lifter og liftbiler. Brubakken AS tilbyr både salg, service og utleie, og kan utføre service i hele landet, gjennom egne avdelinger og samarbeidspartnere.

– Vi har spisskompetanse på produktene våre, og kan tilby kundene et stort utvalg. Vi er ikke låst til ett produkt eller merke, men kan hente inn de beste produktene fra ulike leverandører i forhold til kundenes behov, forteller Rune.

  Det mener han er Brubakkens største styrke, ikke minst ved avdelingen i Østfold. Fredheim selv er regionsleder for Østlandet. Han kan opplyse om at Brubakken AS ble etablert i Sarpsborg i tilknytning til Borregaard, men opprinnelsen var i Porsgrunn med utleie av trucker helt tilbake til 1956. I dag deler han selskapets tilbudsspekter inn i fire nivåer.
  – Det enkleste er vanlig service og support, hvor vi kan utføre den årlige kontrollen som er pålagt av myndighetene, og faste serviceavtaler. Videre tilbyr vi korttidsleie av trucker. Det kan også innebære noe lenger utleie til kunder som ikke selv ønsker å kjøpe maskinene.
  De to øverste nivåene er mer omfattende. Enten kan kunden kan kjøpe enheten, som finansieres gjennom egen bank, med serviceavtale inkludert. Eller kunden kan benytte seg av Brubakken Totalleie, hvor Brubakken AS går til kunden, takserer og kjøper ut enheter fra bedriften, for deretter å leie dem tilbake til kunden med all service inkludert.

Bedriften har hovedkontor i Porsgrunn og 15 avdelinger rundt om i landet, med 10 ansatte i Østfold. Vedlikehold og reparasjoner utføres hovedsakelig ute hos kundene, men de har gode store lokaler til rådighet, hvor vi blant annet har vedlikehold av store billifter og lifter. I tillegg planlegges det å bygge opp et kompetansesenter for billift og lift.
  – Vi henvender oss til alle bransjer som har et løftebehov. Lager, havner, distribusjonsselskap, godsterminaler, sagbruk og trevareutsalg. På kundelisten står navn som Borregaard, Bring, Jotun og Hydro. Totalt for Brubakken skal vi omsette for godt over 500 millioner i 2014, så fremtiden blir spennende. På slutten av 2013 utførte vi også en kundeundersøkelse hvor vi fikk veldig gode tilbakemeldinger på responstid og faglig dyktighet, understreker Fredheim.
  Brubakken AS er allerede i dag et internasjonalt firma, med tilstedeværelse både i Sverige og Estland. I Norge er de delt inn i regionene Sør-, Vest- og Østlandet, med planer om å etablere seg i Nord-Norge i fremtiden.

Les mer...

2014-04-30 10.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Brubakken AS
  • www.brubakken.no
  • Telefon:
    35 93 04 00
  • Adresse:
    Floodmyrveien 26
    3905 Porsgrunn
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv