Bil for alle behov

De var fire stykker som gikk sammen om å etablere Bilsenteret AS i Mandal i 1986. Siden den gang har selskapet kjøpt og solgt tusenvis av biler, både nye og brukte, og utført reparasjoner og kontroller på kanskje enda flere. Bilsenteret AS er der for alle behov.

– Det startet med fire ansatte, men i dag er vi femten. I 1997 bygget og flyttet vi inn i dagens lokaler, og da fikk vi plass til både karosseriverksted, lakkutstyr og mekanisk verksted. Det går rundt 250 biler ut herfra i året, av både nytt og brukt. Av nye biler selger vi i dag Honda og Hyundai, forteller Trond Holte, som er daglig leder, medeier og mekaniker.
   Honda Accord har lenge vært en salgssuksess, og Honda CR-V, som i Norge alltid har vært firehjulstrekk, har nå kommet i en ny modell som tohjulstrekk.
   – Accord har også en ny fantastisk dieselmotor med veldig lavt drivstofforbruk. Honda har også en del hybridbiler, og da får du et jevnt forbruk av drivstoff. Med Hyundai får du et stort spekter å velge mellom, fra den lille i10 og helt opp til den store og kraftige SUV-modellen Santa Fe. Og så har vi den typiske familiebilen i40, som har vanvittig god plass, sier Trond.

Når det gjelder bruktbiler, som er innbyttebiler, tilbyr Bilsenteret AS stort sett alle merker. De kan også bestille inn spesielle merker etter ønsker. Dette er nemlig et komplett bilsenter, som også har eget verksted for service, reparasjoner, vedlikehold og EU-kontroller. Utført av dyktige mekanikere. I tillegg kommer blant annet skifte av bilglass.

– Delelager, oppretting og lakkering tilbyr vi også, så vi gjør det meste. For ikke å glemme at vi har diagnoseverktøy for de fleste bilmerker. Det er mye å sette seg inn i og å holde seg oppdatert på, så vi må hele tiden kurse oss, for det kommer stadig noe nytt, sier Trond.
   Fordelene med å velge Bilsenteret AS i Mandal er med andre ord åpenbare, samtidig som Trond og hans kolleger legger vekt på å være konkurransedyktige på pris.

Les mer...

2013-12-18 13.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv