Bil og MC side om side

Bil eller motorsykkel? Hos Furnesvegen Bil & MC på Hamar er svaret klart: Ja takk begge deler! I det som opprinnelig huset en bensinstasjon, finner vi i dag et topp moderne autosenter, med service og verksted for både bil og motorsykkel, samt salg av sistnevnte.

– Da vi overtok var verkstedet allerede en del av Mekonomen. Det er vi fremdeles, men vi utvidet også tilbudet med MC, slik at vi i dag er vi godkjent både som bil- og motorsykkelverksted. Det er en fordel å ha begge to, for de kan være litt sesongbetont på hver sin måte, forteller Per Arne Brustad.

  Han er styreleder og ansatt, og driver verkstedet sammen med daglig leder Sondre Eggen. Sammen med gode kolleger tilbyr de det meste av service på bil og motorsykkel. Fra dekkskift, til feilsøking, til reparasjon. På toppen av det kommer salg av moped og motorsykkel.
  – Vi har diverse mopeder og motorsykler til salgs, inkludert firehjulsmopeder. Segmentet vårt er først og fremst Enduro og cross på motorsykler. På mopedsiden selger vi mye til nykonfirmanter. I tillegg reparerer vi alle slags tohjulinger og motorsykler som kommer inn, uansett merke. Sondre har drevet med dette i drøyt 20 år, og selv har jeg også holdt på i mange år, så jeg nøler ikke med å si at vi er best på MC, understreker Per Arne.

Selskapet har hele veien vært en del av Mekonomen. Det er et samarbeid de er meget godt fornøyde med. Mekonomen er en veletablert kjede som alle kjenner til. Verkstedet tar imot alle bilmerker for reparasjon, og deler de ikke har på lager skaffer de innen tre dager. Det er effektivt og profesjonelt arbeid som utføres hos Furnesvegen Bil & MC.
  – Vi har en bred kompetanse, særlig når det gjelder feilsøking på både bil og MC. Feilen repareres der og da, istedenfor at vi bruker tid på å bytte rundt på en masse deler. Det blir billig for kundene, for vi finner feilen fort og bruker liten tid, sier Per Arne.
  I tiden fremover håper han og Sondre å få en skikkelig salgshall, samt å utvide slik at de til enhver tid har noen til å seg av kundemottaket. Men det er viktig med tålmodighet også. Så nå blir det skritt for skritt mot et enda bedre Furnesvegen Bil & MC.

Les mer...

2014-09-16 10.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Furnesvegen Bil & MC
  • www.furnesvegen.no
  • Telefon:
    625 33 300
  • Adresse:
    Fumesvegen 42
    2318 Hamar
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv