143021

Bli med til nye Bergheim Drammen AS

I snart 45 år har Bergheim vært en viktig aktør innen import og salg av biler i Norge. Hos avdelingen Bergheim Drammen AS satser de nå nytt og friskt med fokus på merkene Jeep og Citröen. Målet er å nå ut til nye kundegrupper.

På bilmarkedet har tidene forandret seg. Tradisjonelle amerikanske biler, med sine store og kraftige motorer, er nå i stor grad blitt et nisjemarked, blant annet på grunn av statlige avgifter og økt fokus på miljø. Derfor har Bergheim jobbet aktivt for å utvide sitt tilbud. I Drammen har de funnet svaret med en ny satsning på Citröen og Jeep.

– Mange tenker på amerikanske biler når de tenker på Bergheim. Bilkjøpere i Drammen tenker ikke på oss som en forhandler av familiebiler eller yrkesbiler. Derfor har vi en utfordring med å markedsføre den nye profilen vår. Vi skal få flere til å kjøpe Citröen og Jeep både i Norge og lokalt i Drammen, forteller salgssjef Anders Myhre i Bergheims Drammensavdeling.

Han understreker at Citröen er spesielt gode på yrkesbiler, og at mulighetene er store for å nå til flere kundegrupper med dette merket. Målsetningen er å knytte positive assosiasjoner opp mot navnet Bergheim med Citröen og Jeep. Bergheim er allerede en velrennomert bilforretning, som nå skal få et enda større nedslagsfelt.

– Det er absolutt et potensiale her. Citröen har mange kjempegode løsninger på firmabiler, vare- og budbiler, så det er mange muligheter for næringskunder hos oss, understreker Myhre.

Bergheim Drammen AS holder til i kjempeflotte lokaler på Åssiden, så alt ligger til til rette for kunder som ønsker å ta en titt og prøvekjøre. Merkeverksted og delelager har de også, slik at de kan serve ettermarkedet på best mulig måte. En investering på bil slutter selvsagt ikke med selve bilkjøpet. Myhre og hans kolleger legger stor vekt på oppfølging av sine kunder også etter kjøp.

– Her i Drammen har vi valgt å satse på Citröen og Jeep, og disse to merkene skal vi jobbe kontinuerlig videre med. Målet er selvfølgelig å bli en aktør å regne med, sier Myhre.

Ellers har Bergheim selvsagt ennå Chevrolet, Cadillac og Corvette, og de har et sterkt fokus på kjøp og salg av bruktbiler. Bergheim Drammen AS er med andre ord et komplett bilsenter, med noe for de aller, aller fleste.

Les mer...

2014-11-24 16.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Bergheim Drammen
  • www.bergheim.no
  • Telefon:
    32 80 94 00
  • Adresse:
    Ingvald Ludvigsens gate 24
    3007 Drammen
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv