Bobilens økende popularitet

Kongsberg Caravan begynte med utleie av campingvogner for over 30 år siden, men ganske raskt kom bobilen på markedet. Firmaet tilbyr i dag både salg og utleie av bobiler, så ikke nøl med å ta kontakt om det skulle friste med en bilferie i sommer.


John Nørsterud i Kongsberg Caravan begynte med bobiler i 1985, og slik har driften fortsatt frem til i dag.
- Siden den gang har vi stort sett jobbet med salg og utleie av bobiler. Det er ikke i et veldig stort omfang, men jevnt over i en brukbar målestokk. Vi har et personlig forhold til de fleste av kundene våre, og det er viktig for oss å holde firmaet på en størrelse som gjør at vi kan betjene dem, forklarer han.

Bobiler av merket Niesmann Bischof har de importert siden 1997, og disse ligger i det øvre prissegmentet. I dag leverer Konsberg Caravan bobiler innen alle segmenter, fra Roller Team som er de billigste på rundt 460 000 kroner til de aller dyreste merkene som ligger på cirka 2 millioner. Målet til firmaet er å dekke markedet med av halvintegrerte og integrerte alkovebiler og kassebiler.

- Nisman leverer vi over hele landet, mens de billigste modellene leverer vi hovedsaklig til østlandsområdet. Vår og sommer er naturlig nok den store sesongen, men Nisman er helårsbiler fordi de har isolasjon og varmtvannssystemer som gjør at du. kan bruke dem året rundt.

Nørsterud forteller at de deltar på messer for å holde seg oppdatert om nyheter og trender på caravan-markedet. Styrken til firmaet er at de er gode på service og utstyr, og at de hjelper kundene med å finne rett bil og med det utstyret de har behov for.
- Vi er også tilgjengelige om kundene plutselig trenger oss, og vi får tilbakemeldinger på at vi er flinke til å hjelpe til når det er noe. Vi vurderer ellers å kanskje finne en mer sentral beliggenhet, for vi er litt usynlige her vi holder til nå. Det blir mer og mer populært med bobiler, da, så vi må henge med fremover, avslutter han.

Les mer...

2013-05-29 15.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv