142097NO - Blink Hus sigdal

Boligbyggerne fra Sigdal

I Sigdal går tradisjonene for håndverk og trearbeid langt tilbake i tid. Det er tradisjoner som Blink Hus Sigdal er stolte over å ta del i. For er du boligbygger med opphav i håndverksbygda Sigdal, følger det automatisk med høye forventninger til kvalitet og etterrettelighet. Men daglig leder Kristian Vidvei og hans kolleger er bare glade for at deres kunder forventer full oppfølging. Da blir man utfordret til å yte sitt beste. Det er ikke tilfeldig at Blink Hus Sigdal ble kåret til Gasellebedrift i 2013.

— Vi leverer hus i hele spekteret. Men det er klart vi har noen favorittmodeller i huskatalogen, som for eksempel Minde-huset og sveitservillaen som heter Aurdal. Det er to modeller som er gode. Skien-huset er også en stor slager, fordi det har en bra kombinasjon av tradisjonelle og mer moderne detaljer, sier Vidvei.
  I samarbeid med Eggedal Sag etablerte han i 1983 det som i dag er Blink Hus Sigdal. For fire-fem år siden flyttet de til Krokstadelva, men fabrikken er fortsatt i Sigdal, og selskapet kjøper fortsatt materialer fra Eggedal Sag.
  — Vi har huskatalogen vår, men tegner vi også hus helt etter kundenes ønsker. Blink Hus har et eget arkitektkontor i Tønsberg, og vi samarbeider også med en arkitekt i Oslo. Men uansett hvilken løsning man velger, skal kundene få personlig service hele veien. Vi har verdiene våre fra håndverksbygda Sigdal, hvor ting er er jordnært, ærlig og ekte. Vi vil kundene våre godt, og da er det viktig med nærhet til kundene, understreker markeds- og kvalitetsansvarlig Janne Strandbråten.

Det innebærer også at alle som ønsker det skal få bistand fra A til Å. Vidvei og Strandbråten legger vekt på at Blink Hus Sigdal skal kunne tilby sine kunder en totalpakke. I dag er det mange aktører på markedet, og det mange lover og regler å forholde seg til. Til en så stor investering som husbygging lønner det seg derfor å velge en trygg leverandør. En som kjenner prosessen fra start til slutt, helt frem til nøkkelen står i døren.
  — Som husbyggere selger vi en drøm. Vi selger ikke et «løp og kjøp»-produkt. Derfor satser vi på personlig kontakt med kundene våre, og høy kvalitet i produktet vi selger. Og vi har mange veldig gode referanser og mange veldig fornøyde kunder, sier Vidvei og Strandbråten.
  Deres geografiske kjerneområde dekker Kongsberg, Drammen, Nedre Eiker, Asker og Bærum. Per i dag er de 20 ansatte i organisasjonen, men i planene fremover ligger det blant annet å ansette 4-5 til. Vidvei og Strandbråten driver i et marked som er i stadig endring, så det er hele veien viktig å se fremover.
  — Boligmarkedet er kanskje det tøffeste markedet man kan være i. Det gjelder å følge med i markedet, og justere retningen og strategien etter det. Når vi i tillegg har dyktige medarbeidere med oss, skal vi leve i mange, mange år fremover, sier Strandbråten.

Les mer...

2014-09-16 11.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv