Borgund Regnskap er din støttespiller

Å være en solid støttespiller for sine kunder, er målet til daglig leder Eivind Myrvoll og kompanjong Frode Grønmyr i Borgund Regnskap. Ålesundsbedriften har eksistert i over 30 år, og gjør alt innen regnskap og økonomi.


Firmaet ble startet av Eivinds onkel Kåre Myrvoll i 1981, mens han selv begynte å jobbe der i 2001. 10 år senere kjøpte han så selskapet sammen med kollega Grønmyr, og de har siden drevet det videre på stort sett samme måte.
- Vi er et regnskapskontor som henvender oss til stort sett alle bedrifter som ikke er store nok til å ha egne økonomifolk. Vi prøver å hjelpe kundene med det de har behov for innen økonomi, med lønninger, regnskap og fakturering samt rapporteringer av skatt og moms til riktig tid, forklarer Eivind.

En annen viktig del av virksomheten består av en rådgiverfunksjon, hvor de gir kundene gode råd og innspill. Arbeidsdagene er varierte, selv om de også har perioder med mye rutinearbeid.
- Alle avstemninger og alt av dokumentasjon blir skannet inn og lagret på en server slik at vi har det digitalt. Vi tilbyr også kundene å skanne fakturaer og bankbilag, men folk er litt trege på det feltet.

Kundene er for det meste selvstendige næringsdrivende og mindre aksjeselskap med 10-15 ansatte. Borgund Regnskap jobber i Ålesund og nabokommunene, og møter en del utfordringer som regnskapsførere.
- Det kan være en litt vanskelig rolle, for vi ønsker jo å være joviale og serviceinnstilte samtidig som vi må påpeke når folk gjør feil. I tillegg skal vi rapportere inn til staten hva kundene skal betale inn av moms og skatt , så vi har mange regler å forholde oss til samtidig som vi skal være hyggelige og yte service, utdyper Grønmyr.

De fleste nye kundene de får kommer på anbefalinger fra andre, noe de tar som et godt tegn. I fremtiden ønsker Borgund Regnskap å fortsatt gjøre en solid jobb slik at de kan skape et levebrød for seg selv samtidig som de bygger et fundament for å øke kapasiteten.

Les mer...

2013-05-29 11.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv