Bred fagkunnskap – og gråstenk i håret

Nils Ivar Hole har bakgrunn som som både håndverker, pedagog, ingeniør og økonom. Det er med andre ord ingen manko på kompetanse når han som takstmann betjener sine kunder, innenfor både næringslivet og det offentlige. Industritaksering.no AS i Drammen har røtter tilbake til 1984.

– I 1987 begynte jeg på egenhånd med et aksje-selskap. Den gang var det bank, finans og nedgangs-tidene som medførte et stort behov for taksering av pantegjenstander, forteller Hole.
På 90-tallet ble skadetaksering av storindustri en del av satsingsområdet, og Hole etablerte et større selskap i samarbeid med fagfolk i Oslo og Drammen
   – FIGA. Etter en periode som en del av Takst-Prosjekt AS, flyttet han sammen med Rambøll Norge AS’ avdeling i Drammen i 2003. Det er et samarbeid som har båret frukter både for partene selv – og ikke minst for kundene.
   – Industritaksering.no AS drives som et eget selskap i nær relasjon til og i prosjektsamarbeid med Rambøll. Rambøll driver som rådgivende ingeniør med et bredt fagfelt, alt fra veibygging og broer til industri og kraft, sier Hole.

Han deler Industritaksering.no AS sin virksomhet i fire hovedområder: tjenester mot forsikring innenfor storskadeoppgjør, aktiviteter tilknyttet eiendomsskatt, spesielt verk og bruk, vurdering av pantegjenstander ved sikkerhet i objekt for bank og finans og taksering av næringseiendommer.
Virksomheten drives på landsbasis.
   – Kundene mine er forsikringsselskaper når det gjelder skadeoppgjør, kommuner når det gjelder eiendomsskatt, bank og finans når det gjelder sikkerhet i objekt og næringslivet direkte på en rekke av de samme forannevnte felt. Det ti år lange samarbeidet med Rambøll har ført til at jeg jobber både innen- og utenlands, men hovedsakelig i Skandinavia, sier Hole.

Hans erfaring er at kompetanse som både håndverker, ingeniør, økonom og pedagog, i kombinasjon med litt gråstenk i håret, er en ettertraktet vare. Hole har vært med på mye, gjennom mange år, og du finner ikke en bedre skole enn det.

Les mer...

2013-12-18 11.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv