141025NO---nettpris

Butikk eller internett? Ja takk, begge deler!

Hvorfor velge mellom netthandel og butikkhandel når du kan tilby begge deler? Svein Bjarne Nesbø driver nettbutikken Nettpris.eu, og har i tillegg tre butikker i Farsund. I sum gir det et varesortiment som strekker seg fra alskens kjøkken- og husholdningsprodukter, til klær for både menn og kvinner, til leketøy. Sveins kunder er alle som setter pris på lave priser og høy kvalitet.

Det startet med postordre og netthandel i Farsund i 2002, men Svein har gradvis videreutviklet konseptet. I dag har han også en fysisk butikk med herreklær, en med dameklær, i tillegg til butikken Hushjelpen som selger importprodukter. Firmaet har åtte fast ansatte samt noen på deltid, og ønsker å bidra til vekst i hjemkommunen.
  – Det begynte med ren postordre, men gikk så gradvis over til internett. I starten gikk det mye på gryter og bestikk, og i dag fører vi all verdens ting til bruk på kjøkkenet. Det skal være produkter av god kvalitet til en rimelig pris. Men at prisen er lav, skal på ingen måte gå ut over kvaliteten, forklarer Svein.

Nettpris.eu tilbyr blant annet aluminiumsgryter, både enkeltvis og i sett, samt gryter i rustfritt stål, vakumpakkemaskiner, kjøkkenmaskiner og bestikk i flere prisklasser. Alt kommer med 10 års garanti. Hovedproduktene går på kjøkken og husholdning, men Svein har også noe leker og sengeklær. Varene blir produsert i Asia og i Tyskland, og kundene kommer fra store deler av Skandinavia.
  – Hos oss har man flere rettigheter enn når man kjøper over disk, for i tillegg til garantien, har man også to ukers angrerett. Vi kan holde prisene nede blant annet fordi vi har en veldig liten administrasjon, og staben gjør en kjempejobb, legger Svein til.

I de fysiske butikkene selger de blant dresser, pene antrekk og fritidsklær til herrer fra både norske produsenter og Tommy Hilfiger. Du får både prøve antrekk og du får lagt opp bukser på stedet. I damebutikken føres det klær i alle størrelser fra flotte, anerkjente merker.
  – Vi får tilbakemeldinger på at produktene er gode, og skulle det oppstå noen problemer eller reklamasjoner, så tar vi selvsagt hånd om det. Men vår kunder er fornøyde.
  For det er ikke uten grunn at Svein og hans kolleger har suksess både på nett og i butikk. Til syvende og sist handler det rett og slett om storfornøyde kunder.

Les mer...

2014-04-30 15.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • ITS AS
  • www.nettpris.eu
  • Telefon:
    38 39 44 40
  • Adresse:
    Strandgaten 8
    4550 Farsund
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv