133056abrahamssonhaugstvedt

Bygg med glede

Boligen er kanskje den viktigste investeringen man gjør. Da gjelder det å velge en leverandør som sørger for en trygg og god prosess. Hellvik Hus Drammen, også kjent som Abrahamsson & Haugstvedt AS, har blitt målt til 92 % på kundetilfredshet, skyhøyt over landsgjennomsnittet. Dette er takket være høy kompetanse i alle ledd, full innsats og nært samarbeid med kundene som i hovedsak strekker seg fra Asker og Drammen til Eikerbygdene.

– Vi har drevet et AS siden 2001, først med rehabilitering, senere også med egne prosjekter, hvor vi kjøper tomter som vi utvikler og bygger. I 2008 valgte vi å knytte til oss en kjede for blant annet å kunne tilby kunder en katalog, men også for å heve kompetansen ytterligere i alle ledd.
Dette strategiske valget har vært en suksess for oss, forteller Joachim Abrahamsson.
Hellvik Hus-samarbeidet, innebærer at Joachim og hans kolleger tar utgangspunkt i en basis fra Hellvik Hus, som ved behov utvikles og skreddersys individuelt i henhold til kundens egne ønsker. Vanligvis tar Hellvik Hus Drammen hele prosjektet fra A til Å – som inkluderer alt fra arkitekt, søknader, utgraving, bygging, til ferdig malt.

– Vi bygger det kunden vil ha, og målet er at kunden får drømmeboligen sin! Derfor er kunden involvert gjennom hele prosessen. Vårt valg, ved å involvere kunden i så stor grad, medfører at vi bruker litt mer tid og resurser enn kalkylen tilsier, men det er verdt det. For det er fornøyde kunder vi lever av.

En typisk kunde er annengangsetablerere som kanskje har en leilighet, men nå har behov for noe større og nyere. Fremover tenker Joachim og hans kolleger også å fokusere ytterligere på to- og firemannsboliger, og i neste omgang på pensjonister som ønsker å bygge. De har allerede mange henvendelser også fra folk på 60+.

‘– Vi er i en sterk utviklingsfase der vi investerer i nye moderne lokaler, knytter til oss flere håndverkere og mer kompetanse. I vår bransje er mange like, og da gjelder det å finne sin egen nisje, og for oss er det å ivareta kunden fra A til Å, og å være fleksible, noe vår KTI på 92 % vitner om, mot landsgjennomsnittet som er 66 %. Fornøyde kunder gir oss anbefalinger videre til venner og kjente. Dette opplever vi hele tiden – og ingenting er bedre enn det.

Les mer...

2013-10-17 15.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Abrahamsson Haugstvedt
  • www.hellvikhus.no
  • Telefon:
    32237470
  • Adresse:
    Gamle Riksvei 235
    3055 Krokstadelva
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv