Bygger drømmehuset – på tradisjonelt vis

Når man skal bygge hus, opplever mange at det er lang vei fra planleggingsfasen og frem til man kan sette nøkkelen i døra. Derfor finnes det spesialister som kan bistå hele veien, fra A til Å, som Follohus Vest AS. Da får du full oppfølging, og du får et kvalitetshus bygget tradisjonelt vis, av dyktige håndverkere.

– Vi har en katalog som fungerer som en idébank for folk. Der kan man velge et hus, og så tegner vi det om etter de behovene kundene har, og avhengig av utformingen på tomten. Det som gjør oss unike, er at vi bygger tradisjonelt og ute på den faktiske plassen, helt uten elementer.

    Det forteller boligkonsulent Vidar Solberg. Follohus Vest AS ble etablert for tjue år siden, mens Follohus Vest AS i Lier er en franchise som kan feire 10-årsjubileum til nyttår. I dag er de fem ansatte på huset, som jobber i området rundt Asker, Bærum, Røyken og Drammen.

Selskapet har selv faglige ledere, byggeledere og selgere i staben. For rørlegger-, snekker- og elektrikertjenester har de solide samarbeidspartnere, i tillegg til at de henter inn ekstra arkitekttjenester. Husene i katalogen er ferdigtegnet av arkitekter på oppdrag fra dem, men tilpasses selvsagt etter kundene og tomtenes behov.
    – Vi er opptatt av å følge utviklingen med trender og forskrifter, og fornyer oss med jevne mellomrom, slik at vi har det kundene etterspør. Men det viktigste for oss er å gjøre ting skikkelig, hele tiden holde fokuset på god kvalitet. Tilbakemeldingene vi får, går på at vi gjør prosessen enkel og at vi er løsnings-orienterte. Det er mange valg som skal tas når det bygges hus, så vi fokuserer på å gjøre det enkelt og følge kundene hele veien gjennom, sier Vidar.

Etter 10 års virke med en jevn vekst, er målet til Follohus Vest AS nå å stabilisere seg på dagens nivå. Slik at de fortsatt kan levere høykvalitetstjenester til alle som skal bygge nytt hjem.
    – Nå har vi ingen store planer om å bli større. Men vi skal fortsette å satse på kvalitet, og bli enda flinkere på det vi gjør, understreker Vidar.

Les mer...

2013-12-12 16.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Fullovest Vest
  • www.follohus.no
  • Telefon:
    32240531
  • Adresse:
    Vebjønsvei 1
    3414 Lierstranda
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv