Bygger etter kundenes ønsker

Når en kunde skal bygge hus, er det klart det er avgjørende at kundens ønsker og behov blir ivaretatt. Vanligvis er det tross alt kunden selv som skal bo i huset. Derfor er Arne Pettersen og hans kolleger i KLM Hus AS helt tydelige på hvordan de går frem når en kunde kontakter dem.

– Det er viktig å snakke med kundene på forhånd for å finne ut av hva de ønsker, før vi kobler inn arkitekter. Når tegningene så er klare, er det dags for å velge materialer og lage et prisoverslag, sier Arne.

KLM Hus AS har arkitekter som tegner både hytter og hus. Med egen murer kan de også tilby en totalpakke, noe mange kunder setter pris på. Nedslagsfeltet til Lyngdalsbedriften strekker seg utover nabokommunene, og Arne og hans kolleger er spesielt store på nybygg og nøkkelferdige hus.
    – Vi har et boligfelt på Svenevik som heter Neset boligfelt. Der bygger vi nøkkelferdige hus med båthus og alt annet kundene måtte ønske. Det er viktig for oss å skreddersy huset slik at det passer til tomten, og vi er opptatt av å veilede kundene så mye som mulig.
Det er nemlig en kompleks og tidkrevende prosess å bygge hus. Bransjen er stadig i endring, og regelverket endres ofte, med stadig nye forskrifter. Det gjør at det kan bli vel mye å forholde seg til helt på egenhånd. Derfor er Arne klar på at det lønner seg å snakke med profesjonelle, gjerne en som kan ta seg av alle sider ved husbyggingen.

– Vi fungerer som en totalleverandør, og det er en klar fordel ved å velge oss. Det gjør det enkelt for kundene at de kan forholde seg kun én part, og det er det mange som setter pris på. Vi tar hensyn til kundenes ønsker, og har så å si ingen reklamasjoner. Det må bety at folk er fornøyde.
    Bedriften, som også ble omtalt i Norske Bransjemagasinet tilbake i 2010, har fortsatt et stort antall faste kunder. KLM Hus AS er kjent for leveringsdyktighet og høy kvalitet på utført arbeid. Arne legger også stor vekt på arbeidsmiljøet innad i organisasjonen.

Les mer...

2013-12-16 11.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • KLM Hus
  • www.klmhus.no
  • Telefon:
    38343990
  • Adresse:
    Stamsøyveien 26
    4580 Lyngdal
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv