143078

Bygger veier som varer

Det er ingen tilfeldighet at Veidekke Kongsvinger har en sterk posisjon i sitt marked. Bedriften har solide røtter over 40 år tilbake i tid, og har i dag et sterkt fokus på kvalitet og kompetanse i alt de utfører. På kundelisten finner vi både entreprenører og næringsliv, offentlige aktører, samt privatfolk.

– Vi opererer som en lokal bedrift selv om vi er en del av Veidekke-konsernet. Her på huset påtar vi oss primært oppdrag som går på asfalt. Det er for både Statens vegvesen, kommunen, diverse entreprenører og også privatkunder, forteller anleggsleder Per Kristian Melsnes.

Det er godt over 40 år siden Gunnar Holt etablerte Kongsvinger Betongindustri. Siden den gang har bedriften gjennomgått mange endringer, har blitt omdøpt til Kongsvinger Asfalt og har blitt kjøpt opp av Hesselberg. Til slutt ble asfaltdelen en del av Veidekke, og ble til dagens Veidekke Kongsvinger.

– Per i dag er vi 30 fast ansatte her på avdelingen, i tillegg til at vi stort sett alltid har lærlinger. Tilbakemeldingene fra kundene våre går på at vi er faglig sterke, og at vi har mange ansatte med god kompetanse. Det innebærer også at vi er veldig leveringsdyktige. Og om det oppstår uoverensstemmelser, så rydder vi opp i det med en gang, understreker Melsnes.

Nedslagsfeltet til Veidekke Kongsvinger strekker seg fra Vormsund i Akershus og opp til Våler på grensen til Elverum. Men Melsnes er klar på at nøkkelen til suksess er den samme uansett hvor de jobber. Det handler om kvalitet i utføringen – samt personlig oppfølging av kundene.

På toppen av det er det selvsagt viktig med materialer som holder høy stand.

– Asfaltfabrikken vår ligger på Skarnes, hos Odal Grus. Dem har vi valgt på grunn av steinkvaliteten deres. Vi prøver å satse lokalt, og bruker både lokale transportører og steinleverandører. Det tror jeg vi drar fordel av når vi skal være stasjonert på én plass.

Melsnes håper på ringvirkninger av veiutbyggingen og muligheter for økt satsing på privatmarkedet i 2015. Med stabil arbeidskraft og mange ansatte med lang erfaring, får de god respons fra mange fornøyde kunder.

Nå som vinteren er i anmarsj, blir fokus lagt andre steder enn kun på vei. I Veidekke Kongsvinger legges det stor vekt på at alle ansatte skal ha full jobbdekning hele året. Det er ingen selvfølge i asfaltbransjen. Men Melsnes og hans kolleger tar blant annet jobber med snørydding på Gardermoen og i Kongsvinger, og de har verksteddrift med vedlikehold av utstyr.

Dermed kommer fagkompetansen og yrkesstoltheten til alle ansatte til nytte – året rundt.

Les mer...

2014-11-27 11.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Veidekke Industri Distrikt Hedmark
  • www.veidekke.no
  • Telefon:
    62 82 88 50
  • Adresse:
    Stømnervegen 7
    2212 Kongsvinger
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv