Coating Service AS – fjernt og nært

Coating Service AS holder hus på Norges sydspiss. Men fasadeentreprenøren fra Farsund opererer over hele landet. På alt fra forblåste fjelltopper til værbitte øyer. Coating Service AS har et bredt tjenestespekter, som omfatter det meste av betong- og trearbeid. Selskapet er spesielt vant med å jobbe på avsidesliggende steder.

– Vi kan gjøre det meste, og vi er spesielt gode på vanskelig tilgjengelige plasser, forteller Leif Vere.
Han er daglig leder i Coating Service AS, som ble stiftet tilbake i 2003. Selskapet har i dag betydelige kunder som Forsvarsbygg, Statsbygg og Kystverket, i tillegg til privat næring. Eierandelene er fordelt mellom Vere og to nevøer. Selv har Vere en imponerende fartstid i bransjen, og har et nettverk som strekker seg landet rundt.
   – Vi har jobbet med samme byggeledelse og samme oppdragsgivere i mange sammenhenger, og vi føler at de senker skuldrene litt hvis det er vi som får jobben. Har du samarbeidet med noen tidligere, så vet du hva du har å forholde deg til. Vi har en god dialog både med brukere og representantene fra byggherre, understreker Vere.

Gjennom ti år har Coating Service AS vært med på en rekke krevende prosjekter. På Skomvær fyr på Røst var selskapet i tre år. Det første året for fullstendig utvendig og innvendig renovering av betjentboligen. Det andre året for sandblåsing og renovering av selve fyrtårnet og sokkelen. Det tredje året for bygging av et nytt tankanlegg.
   Det er med andre ord et allsidig team Vere er leder for, som også har en avansert maskinpark. Ofte må det også helikopter til. Men tjenestene omfatter dessuten nisjeoppdrag som kan variere mellom alt fra kjerneboring og asbestsanering, til sand- og isblåsing. Coating Service AS har til og med vært på Island for å sette opp hytte.
   – Samtlige ansatte er fra distriktet. I tillegg har vi forbindelser med andre firmaer rundt om i landet som vi leier inn for spesifikke jobber. Vi har jobbet med dette i mange år, og har mange gode kontakter. Jeg føler også at en av våre største forser er at vi kjenner underleverandører, leverandører og transportører over hele landet, sier Vere.

Det innebærer at han også har førsteklasses forutsetninger for å legge seg på et riktig prisnivå. Coating Service AS har vært landet rundt på oppdrag. På kontoret har de til og med et eget kart, med små pinner for alle stedene de har vært. Der er det ikke mange blanke flekker. I både 2011 og 2012 fikk de utmerkelsen Gasellebedrift.
   – Jeg hadde en aning om det, for jeg visste vi hadde fylt opp mange av kriteriene. Det er kjekt å få en slik utmerkelse, sier Vere.

Les mer...

2013-12-19 21.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv