De beste barnehagevikarene

”Jeg er opptatt av å være synlig, og jeg er opptatt av foreldrene. I løpet av årene har jobbet mye med foreldre som har barn med ekstra behov, og det er en målgruppe jeg synes det er viktig å være ydmyk overfor, for foreldre trenger trygghet”.

Det forteller Kari Anna Sandvik, innehaveren av Alvens vikartjeneste. Det er et vikarbyrå som leier ut kompetente vikarer – fortrinnsvis pedagogiske medarbeidere til barnehager, skolefritidsordninger og barneinstitusjoner. Selv er hun førskolelærer med utdannelse innen spesialpedagogikk, drama, musikk og veiledning.

    – Jeg synes jeg er gøy å få frem det beste i folk! Som pedagog i barnehage oppdaget jeg at vi har ulike vikarer, og jeg vet hvor viktig vikarene er for å få dagen til å gå rundt. Oppfølging er avgjørende, og det at hver barnehage skal få sin unike vikar. Derfor prøver jeg å bli godt kjent kundene, ved å lære og spørre meg frem til hva de egentlig vil ha, sier hun.

Sandvik drar selv ut på vakt hver 14. dag. På den måten får hun unik førstehåndsinformasjon om hvordan hverdagen for vikarene er og hva som fungerer, slik at hun kan bidra med gode råd og tips.
   – Kundene våre vet at de kan henvende seg til oss når som helst. Søndag ettermiddag slår jeg på telefonen, og da kan det tikke inn tekstmeldinger fra kunder. Vi sørger for at barnehagene har en vikar på plass når uken starter, slik at de kan legge seg til å sove i trygghet uten å måtte stresse med dette når de kommer på jobb mandag morgen.

Vikarbyrået har nedslagsfelt i Drammensområdet og de nærliggende kommunene, og Sandvik forteller at hun ser veldig positivt på fremtiden.
   – Jeg trives så godt med jobben, og får mange positive tilbakemeldinger. Det er viktig for meg å ha personlig kontakt med både kundene og vikarene, jeg svarer og gir tilbakemeldinger med én gang.
    ”Alvens leverer og det gjør de alltid.” Det er bare én av mange gode tilbakemeldinger firmaet har fått fra sine kunder.

Les mer...

2013-12-12 16.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Alvens
  • www.alvens.no
  • Telefon:
    46170570
  • Adresse:
    Nedre Storgate 49
    3015 Drammen
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv