Deler til det meste

Andreas Hægeland har en brennende lidenskap for bil. I 2005 startet han opp Bildelsgrossisten AS, som raskt ble en så stor suksess at firmaet i dag leverer langt mer enn bare bildeler. For det viser seg at både privatfolk og profesjonelle på Sørlandet har vært sultefôret på lett tilgjengelige deler og utstyr. Heldigvis kan Andreas tilby en meny som dekker det meste!

– Vi kjøper inn stort, og vi priser ned delene for å imøtekomme markedet. Det skal være så høy kvalitet som mulig, til så lave priser som mulig. Jeg er stort sett alene, har nesten ikke administrative kostnader, og kan senke prisene mye mer enn store kjeder, sier Andreas.
Responsen i markedet har vært overveldende. Enn så lenge har Andreas en lagerplass på 200 breddfulle kvadratmeter, men han skulle gjerne hatt 400 kvm til for å dekke behovet. For han får stadig flere faste profesjonelle samarbeidspartnere – fra Flekkefjord i vest, til Mandal i øst, og oppover i innlandet. Samtidig er privatfolk selvsagt hjertelig velkomne innom butikken, hvor de møtes av Andreas’ uvanlige høye kompetanse – og til en hyggelig prat.

– Om du trives på jobb som jeg gjør, og du holder en god tone, så får du vanvittig mye igjen for det. For det er så mange hyggelige mennesker å treffe, sier Andreas.
Han kan fikse det meste. Sortimentet strekker seg fra bensin til motorsag og bilvoks, til utleie av lift, gravemaskiner, spesialtilhengere, vedkløyvere og mere til. Alle aktører som har en bilpark er selvsagt fornøyde kunder, men tilbudet strekker seg altså til langt mer enn bare bil. For mange bedrifter er det ofte like greit å kunne leie inn ting og tang fra Andreas istedenfor å eie selv, og Andreas er til enhver klar for å ta inn ting som etterspørres.
– Vi er en bedrift som jobber målbevisst fremover, som er i sterk medvind og har en sterk omsetnings-økning. Det satser jeg på at er fordi vi gjør en god jobb, sier han.

Les mer...

2013-10-17 16.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv