141012NO-haglebu-fjellsue-3141012NO-haglebu-fjellsue141012NO-haglebu-fjellsue-2

Den koselige fjellstua som alltid holder åpent

På Haglebu Fjellstue er det nærmest ingen grenser for hva du tilbys. Det er overnatting i hytter og leiligheter, det er temakvelder og pubquiz, det er selskaps- og arrangementslokaler fra 1800-tallet, og det er selvsagt hjemmelagede elgkarbonader. Og som eneste sted på Haglebu holder de åpent året rundt.

Tidligere var det en leirskole, men Haglebu Fjellstue er i dag en stue med en rekke små utleieenheter, og med bar, kafeteria og alle muligheter for kurs og konferanser, bryllup og bursdager.
– Foreldre mine overtok stedet i 1988, fjernet de små rommene og bygde leiligheter og hytter. Broren min Morten tok over i 2001, og han eier i dag stedet, mens jeg er daglig leder. En av bygningene tilhørte oldemor og lå lenger ned i bygda før, men ble flyttet opp hit. Vi har tre slike stuer fra 1800-tallet som blir brukt til arrangementer, forteller Mona Olsen.

Haglebu Fjellstue har fem heltidsansatte, tre på deltid, samt ekstrahjelper i helgene. De er det eneste stedet på Haglebu som har helårsåpent, med fester og arrangementer som temakvelder, øl- og konjakkurs og quiz i puben. Kaféen er åpen med à la carte, og de tilbyr både hytteservice og nøkkelservice til hyttene.
– Vi har syv egne hytter og fire leiligheter som vi disponerer, og ellers 130 campingvogner som er her på helårscamping. Visjonen vår er å være ei koselig fjellstue, og et samlingspunkt for alle hyttene på Haglebu. Der har vi kommet veldig langt, for med helårsåpent kan man stole på at Fjellstua alltid har åpent, understreker Mona.

Les mer...

2014-05-09 09.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv