133061bypost

Det fullgode alternativet

Er Posten eneste mulighet når ting skal hentes og bringes, frankeres og leveres? Svaret er nei. ByPost er løsningen som gir næringslivet et effektivt og rimelig alternativ til tradisjonell postforsending, og som i tillegg kan ta hånd om langt flere aspekter ved post- og pakkehåndteringen enn det Posten tilbyr.

– Mange var skeptiske til at vi skulle kunne
konkurrere med Posten. Men vi har holdt det vi har lovet – og mer enn bare det, forteller deleier og daglig leder Øystein Isaksen, som selv har bakgrunn fra Posten Norge
ByPost ble etablert 1. januar 2006 i Skien i Telemark, og skal nå utvide med oppstart også i Vestfold. Det er takket være meget positiv respons fra både store og små aktører og bedrifter, for Øystein og hans kolleger diskriminerer ikke. Gründer Andreas Friis i Live Arctic AS hadde dette å si:
– Jeg bruker ByPost fordi det som en liten bedrift og nettbutikk er utrolig gunstig med en lokal
bedrift som du kan sende pakker ut med. ByPost er en fantastisk god partner, mens Posten kan bli for vriene å jobbe med. Da har ByPost god service, god stemning og er hyggelige å jobbe med.

– Vi har 150 faste avtaler, og det selv om vi har vært lite aktive på salg. Blant kundene våre har vi mange små, men også store aktører som Skagerak, Telenor, Arbeidstilsynet, Nav, Politiet, Statens hus og Fokus Bank, legger Øystein til.

Du kan nemlig sette ut post- og pakkehåndteringen fra A til Å til ByPost, inklusive konvoluttprint, konvoluttering, og frankering. Gjennom sin ekspertise og sitt utstyr kan de håndtere hele prosessen langt mer effektivt enn det man er i stand til in-house i eget firma. Det senker kostnadene, og det reduserer papirmølle og byråkrati innad i egen bedrift.
– Ting utvikler seg, og du må være på hogget hele tiden. Nå skal vi starte med tømmekasser også, i Gren-land. Da kan kunden putte posten sin der, og vi henter den, og frankerer og sender for kunden, sier Øystein.
Dermed blir livet lettere – og rimeligere – for kunden. Med ByPost får små og store en helhetlig post- og pakketjeneste som dekker hver enkelt kundes særegne behov.

Les mer...

2013-10-17 16.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv