143040-2

Det komplette byggefirma

«Vi gjør alt det de andre ikke får til.» Det er halvveis spøk fra Dan Skeime og Bjørn Arne Skeime i Sør-Bygg AS. Men der også litt sannhet i ordene. Sør-Bygg AS i Vanse i Farsund er byggefirmaet som kan ta hånd om det meste, inkludert det uvanlige og vanskelige. Det er kanskje ikke tilfeldig at Dan og Bjørn Arne for øyeblikket er involvert i byggingen av et Vanse-hus som skal likne mest mulig på Elvis’ Graceland.

– Jeg bygde hytter helt fra jeg var liten, og visste alltid at jeg skulle bli snekker. Akkurat som Bjørn Arne er jeg utdannet tømrer, og det er vi to som eier firmaet, likt fordelt, forteller Dan, som også er daglig leder.

På firmabilene står det at de tar alt av nybygg, tilbygg, vedlikehold og rehabilitering. Allsidighet er et viktig stikkord for Sør-Bygg AS. Det innebærer at Dan og Bjørn Arne også utfører snekkerarbeid, og de står for muring og grunnarbeid. Sør-Bygg AS fikser alt fra nybygg og tilbygg, til tak, nye hus og nye hytter. Duoen har reist rundt på hytteoppdrag over hele Norge, og er opptatt av å alltid gjøre et godt stykke arbeid.

– Vi må også få frem at vi jobber med teglstein. Der har vi ansatt en spesialist fra England, som heter Kevin. Han er kjempedyktig på det, sier Bjørn Arne.

Firmaet ble først etablert i 2003 under navnet Bulæg og Skeime Bygg AS, men byttet navn til Sør-Bygg AS i 2006. Kontoret ligger i Vanse i Farsund kommune, og herfra betjenes både Farsund-beboere og hytteeiere i området.

– Gjør du et solid og godt arbeid, så får du et godt rykte. Da kommer forespørslene. Vi må faktisk takke nei til mange jobboppdrag, fordi vi har så mye å gjøre, forteller Bjørn arne.

I dag har selskapet en stab som totalt utgjør omtrent 11 årsverk. Det kunne fint vært 11 til, men målsetningen er ikke først og fremst å bli størst mulig. For Dan og Bjørn Arne er det viktigere å være en god og stabil gjeng som trives med arbeidet, og som leverer kvalitetstjenester til kundene. Sør-Bygg AS har også lærlinger, som gjerne ansettes etter lærlingeoppholdet.

For kunder som skal bygge helt nytt, er det enkleste å begynne med å ta kontakt med arkitekt.

– Det enkleste er at kunden først har et møte med en arkitekt, og får tegnet opp det huset med de løsningene de ønsker seg før de kommer til oss. Da regner vi på det, og hjelper til med resten av prosessen og papirarbeidet om kunden ønsker det. Men dette er ting som varierer fra kunde til kunde. Noen har alt på plass før de kommer til oss, mens andre får hjelp til det meste.

Sør-Bygg AS har selvsagt også selv mange gode samarbeidspartnere. En av dem er arkitekten Oddvar Hobbesland fra Lyngdal. Materialer skaffer Dan og Bjørn Arne fra både Birkeland Bruk og Montér. Når det gjelder levering av interiør, kjøkken og annet inventar til husene, har de ikke bestemte faste samarbeidspartnere. Isteden kan kundene selv være med på å velge.

– Vi må heller ikke glemme å nevne Geir Skeime, som vi også samarbeider med. Han driver med alt innen naturstein, og er utrolig dyktig i sitt fag. Han er faktisk helt unik, sier Dan.

Med base i Vanse, blir det naturligvis også mye hyttebygging på Sør-Bygg AS. Idylliske Farsund er et populært område for hytteturisme. I Sør-Bygg AS eier de til og med en rekke tomter for utbygging av hytter. Da er det bare for interesserte å ta kontakt. Med en hyttetomt har man alle muligheter til å bygge drømmehytta, og da vil gjerne Sør-Bygg AS bidra.

– Fremover har vi som mål å beholde den samme trivelige gjengen. Målet er ikke å bli større, men å forbli et solid og godt firma. Responsen fra kundene er kjempegod. Nylig fikk vi kake fra en fornøyd kunde, og det er selvfølgelig hyggelig, sier Bjørn Arne.

Både han og Dan er mye ute på jobb. Ingen liker å bli sittende for lenge på kontoret. Det er ute på byggeplassen det er gøy!

Les mer...

2014-11-27 09.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Sør-Bygg AS
  • Telefon:
    959 04 957
  • Adresse:
    Postboks 126
    4558 Vanse
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv