”Ditt syn - vårt ansvar”

Ditt syn vårt ansvar. Det er mottoet til Seland Optikk, som i dag har butikker på Klepp, Sola og Sandnes. Klepp-butikken fyller 20 år i år, og med et økende behov for synskorrigering blant nordmenn, ser optiker og daglig leder Ole André Endresen lyst på fremtiden.


- Seland Optikk er en av de få frittstående optikerbutikker som er igjen i landet. Vi har et klart fokus på kvalitet. Vi selger ting vi vet er bra, vi gir topp service, og da opplever vi at kundene kommer igjen, forteller han.

Seland Optikk har en historie som strekker seg over 60 år tilbake i tid, med første butikken i Sandnes. Så kom altså Klepp-butikken for 20 år siden, mens butikken på Sola hatt åpent i vel 10 år. Sånn sett er det en stolt arv Ole André er med på å forvalte – i et viktig yrke.

- Som optiker er du også helsepersonell. Det blir en stadig større andel eldre mennesker. Det vil gi seg utslag i at det blir flere som har behov for synskorrigering, og større risiko for øyesykdommer. Så jeg tror det kommer til å bli større og større behov for optikere.

Men til Ole André og hans kolleger er det en god miks av folk som kommer inn døra. Det er mange barn, for da har man et syn som er i stadig utvikling. Og det er mange på 40+, for da dukker det gjerne opp utfordringer knyttet til gradvis dårligere nærsyn.
- Vi utfører synsundersøkelser, og vi har eget slipeutstyr til sliping av glass. Det betyr at vi også kan lage et par briller raskt om man trenger øyeblikkelig hjelp, sier Ole André.

Les mer...

2013-05-30 11.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv