132100paradisreiser2

Drømmer om paradis

Verden er full av muligheter, og i områder langt fra Norge er listen over ting du kan oppdage nærmest uendelig. Paradisreiser AS tar deg til drømmedestinasjonen, og gir deg den ultimate ferien som passer akkurat for deg og dine.


Gro Anet Brastad er forelsket i Det indiske hav. Det varme vannet, den blå himmelen og alle kulturene som omringer verdenshavet gir så mange muligheter, opplevelser og minner. Dette vil hun gjerne du skal få oppleve også, og Paradisreiser skreddersyr fantastiske feriereiser. De er spesialister på Østlige og sørlige Afrika, samt flere av øyene i Det indiske hav. Også rundreiser i India og flere destinasjoner i fjerne Østen står på tilbudslisten Gro Anet viser oss. De fleste av reisemålene kan også kombineres.
- Vi kan også tilby vielser på Seychellene og Mauritius, noen reiser alene, andre med familie og venner. Vi tilrettelegger helt etter ønske og tar oss av papirarbeidet slik at vielsen er gyldig i Norge.
Paradisreiser velger samarbeidspartnere som driver ansvarlig, som tar vare på de ansatte, lokalmiljøet og natur/dyreliv. Noen av disse partnerne er &Beyond, Wilderness Safaris, Soneva og Six Senses.
- Det er viktig for oss å gi noe tilbake. Mange av områdene vi besøker har store utfordringer, og for oss er det viktig å vise at vi bryr oss, sier Gro Anet.
Stor etterspørsel etter skreddersydde reiser har økt de siste årene, og Paradisreiser ser for seg ytterligere vekst i årene som kommer.
- Turer for par, venner, familier, flere generasjoner, bryllupsreiser og firmaturer er vårt spesialfelt, laget etter ønske med god kvalitet, service og kunnskap.

Les mer...

2013-05-30 10.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv