143001

Effektiv revisjon til en fornuftig kostnad

I løpet av sin snart 30 år lange karriere som revisor, har statsautorisert revisor Per Espen Kristiansen funnet sin filosofi. Innehaveren av Din Revisor AS i Drammen legger stor vekt på en effektiv revisjon basert på høy faglig kvalitet og personlig service ovenfor sine klienter.

Kristiansen har vært revisor siden 1987. Han startet sin karriere i Drammens ledende revisjonsfirma Johannessen, Andersen & Co, senere Ernst & Young, et av verdens største revisjonsfirmaer.  Som statsautorisert revisor gikk han inn som medeier og partner i Gulliksen & Holmen Buskerud, som i 2001 ble til Din Revisor AS.

– Grunnen var at jeg ønsket å drive for meg selv, men også at jeg vil være et firma som i det alt vesentlige bistår små og mellomstore bedrifter. I dag er det bare jeg som er ansatt i Din Revisor AS. Jeg holder til i et kontorfellesskap med 2 andre mindre revisjonsfirmaer. Vi har et godt og tett samarbeid, noe som er viktig både i forhold til det å holde seg faglig oppdatert, samt å ha et godt sosialt arbeidsmiljø.

– Min erfaring er at det blir enklere og mer effektivt for klientene å kun ha én person å forholde seg til. Jeg kan ta raske beslutninger, jeg vet hvordan det fungerer ute hos kundene, da jeg gjør mye av revisjonsarbeidet hos dem og ikke inne på mitt kontor.

– Fordelen med å være direkte ute hos kundene og revidere, er at jeg lærer mye mer om bedriftene. Jeg får et godt innblikk i bedriftens miljø. Jeg får en god forståelse for problemene og utfordringene de måtte ha, og hvilke sterke sider de har. Da er det lettere å være mer konkret på bedriftsrådgivning også, for de kundene som ønsker at jeg skal bistå med det, understreker Kristiansen.  

Hovedområdet for virket er revisjon, regnskapsbistand, utarbeidelse av årsoppgjør og skatterådgivning. På toppen av det tilbyr Kristiansen også bedriftsrådgivning. Mange selskaper er i dag ute etter et mer helhetlig tjenestetilbud enn kun tradisjonelle revisortjenester. Det kan Din Revisor AS være behjelpelig med.

I hovedsak jobber Kristiansen med kunder i et område som strekker seg fra Drammen og innover mot Oslo. Mange av klientene tilhører eiendomsbransjen, men Din Revisor AS er åpen for kunder fra flere bransjer.

I Drammen og omegn er det mange aktører i bransjen. Men det er også et område i sterk vekst. Kristiansen er tydelig på at han har mer enn nok å gjøre.

– Utfordringen har heller vært å få tid til å jobbe med de klientene jeg har, enn å få tid til å skaffe meg nye! Jeg er fornøyd med klientporteføljen min, og målet er å prøve å  holde denne stabil og forvalte denne på beste måte.  Men det er selvfølgelig alltid spennende med nye kontakter og utfordringer. Det er dette som gjør yrket variert og interessant.
Les mer...

2014-11-24 12.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv