142041NO - Fliskoncept -2142041NO - Fliskoncept -1142041NO - Fliskoncept1

Ei flis er ikke bare en flis!

Fliskonsept AS feirer 10-årsjubileum i år, og Kristiansandsbedriften har definitivt kommet for å bli. Suksessformelen består i å tilby kvalitetsprodukter fra de beste leverandørene, samtidig som butikksjef Frode Magnussen og hans kolleger legger ekstra stor vekt på å skape et godt forhold til alle sine kunder.

– Etter at jeg startet opp med flis i 2012 fant jeg fort ut at ei flis er ikke bare en flis! Jeg lærer nye ting hele tiden, du blir aldri utlært i denne bransjen. Det er fem aktører i Sørlandsparken her som driver med det samme, og det synes vi hos Fliskonsept er svært positivt, sier Magnussen. Det gir kundene et bedre utvalg, samtidig som vi må skjerpe oss for hele tiden å ha best service og de beste prisene.

  Fliskonsept AS retter seg mot både proffmarkedet og privatmarkedet. Selskapet er en av de få aktørene i bransjen som ikke er del av en kjede.
  – Det synes jeg er interessant, for da kan vi styre tingene akkurat slik vi ønsker. Selvfølgelig må vi ha konkurransedyktige priser for å henge med, men det viktigste for oss er å satse på kvalitet, veiledning for kunden og best kundeservice. Vi skal skape et godt forhold til kundene og følge dem opp ved behov, understreker Magnussen.

Selskapet har i dag syv ansatte. Satsningsområdet er i hovedsak lokalt i Aust- og Vest-Agder, men de har også prosjekter gående rundt om i hele landet. Daglig leder Kjetil Kristiansen reiser mye rundt i både verden og Norge for å finne de optimale produktene for norske forhold, og de leverer fliser til en rekke butikker og butikkjeder.
  – Det er et godt utvalg av produkter i denne bransjen, og det er mange leverandører. Det gir enorme kvalitetsforskjeller, og i Norge har vi tøft klima som krever riktige produkter - både utendørs og innendørs. Her på Fliskonsept AS prøver vi å sette oss inn i produktene så godt som mulig for å kunne tilby kundene de rette produktene. Leverandørene er i hovedsak kjente produsenter fra Italia og Spania, men vi har også norsk skifer, selv om det ikke er det billigste. Produktene våre kommer i alle prisklasser.
  – Målsettingen vår er krystallklar; hos oss skal kunden bli fornøyd. Da må du ikke bare levere kvalitetsprodukter, men også kvalitetsservice. Oppstår et problem skal vi løse det. Sånn er det bare, avslutter Magnussen.

Les mer...

2014-09-16 10.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Fliskonsept AS
    • www.fliskonsept.no
    • Telefon:
      38 12 34 60
    • Adresse:
      Stemmane 11
      4636 Kristiansand
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv