Eksperter på betong

Etter mer enn 30 år i betongbransjen, har Torgeir Uglem fortsatt til gode å måtte avbryte en jobb fordi han ikke har mestret å løse en utfordring. Det er ingen tvil om at kunnskap og kompetanse er egenskaper som bare blir bedre med lang fartstid. Kongsberg Betongsaging har definitivt erfaringen i orden.

Uglem startet som ansatt i et entreprenørfirma i Kongsberg i 1981, og jobbet blant annet med betongsaging før avdelingen hans skulle legges om. Da etablerte han sitt eget firma, Kongsberg Betongsaging, slik at jeg kunne fortsette med betongsaging. Det var i 1987.
   – Kundene våre er for det meste de store entreprenørene som Skanska, Veidekke og Isachsen-gruppen, men vi har privatkunder også. Når folk kommer og skal ha hull til for eksempel nye ventiler og døråpninger, så tar vi det, sier Uglem.

I dag har firmaet tre ansatte, og tar oppdrag over nesten hele Østlandet, inkludert Buskerud, Telemark og Oslo. Mye er spesialoppdrag, og Uglem og hans kolleger utfører alt innen betongsaging og kjerneboring. I tillegg kommer riving med riveroboter og småmaskiner, og ellers alt som har med betong og betongkonstruksjoner å gjøre.
   – Det begynner å skje en del i byen her nå, med blant annet tre store byggeprosjekter, så vi har et håp om å komme med der. Vi er gode på alt som har med betong å gjøre, og med lang erfaring har jeg ikke vært tvunget til å stoppe opp på en eneste jobb siden jeg startet, forteller Uglem.

Kongsberg Betongsaging har mange mindre oppdrag å sette fingrene i, men ønsker seg også flere større prosjekter. Bransjen utvikler seg i retning av at byggefirmaene bare blir større og større, noe som ofte gjør ting vanskeligere for en liten aktør som Uglems firma. Men erfaringen som ligger i bunn i Kongsberg Betongsaging er det få som kan matche.
   – Man må være litt tøffere på markedet for å få oppdrag, for nå går det mye på pris. Så mye at man noen ganger må jobbe nesten gratis. Men det er viktig å huske på at utstyret vi bruker er dyrt, og det koster å holde det hele i gang, sier Uglem.

Les mer...

2013-12-19 20.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Kongsberg Betongsaging
  • www.betongsaging.net
  • Telefon:
    95863223
  • Adresse:
    Jondalsveien 524
    3614 Kongsberg
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv