133025elektrofil

Elektro fra A til Å

LED-lys og fjernstyring er blant trendene som for tiden preger elektrobransjen. I Elektrofil AS, med base i Oslo, dekker Svein Jansen og hans kolleger alt av elektroinstallasjon, inkludert nye og innovative løsninger.

I dag blir styring bare et viktigere og viktigere aspekt innenfor elektro. Du kan sette på varmen via mobilen, og lyssetting kan programmeres etter ønske og behov. Samtidig har du de gode, gamle elektro-jobbene, som alltid har vært der. I Elektrofil AS påtar de seg begge deler. Elektro fra A til Å.
– Vi tilbyr alt innen elektroinstallasjon. Vi har mange byggmestere som bruker oss, vi har mange privatkunder, og vi har borettslag og sameier som har avtaler oss, forteller Svein.

På toppen av det kommer intensive jobber knyttet til ombygging av Joker-butikker, og selskapet har avtale om elektroinstallasjon for Saltdalshytta. Da kan Elektrofil AS ta turen 10–15 mil utenfor hovedstaden, men holder seg ellers først og fremst til Oslo og Akershus.
– Vi fant ut at vi skulle prøve på noe nytt, og startet høsten 2011. Da hadde jeg jobbet lenge i andre bedrifter. Vi var tre stykker da vi startet, og vi blir fem nå. Men vi skal vokse videre, og jeg tenker å komme opp på en åtte-ni mann i første omgang, sier Svein, som har et langt yrkesliv bak seg i bransjen.

Men Elektrofil AS skal forbli et lite og fleksibelt elektroforetak, som kan snu seg fort, i henhold til kundens behov. Svein får spesielt mye gode tilbakemeldinger fra kunder som setter pris på selskapets punktlighet. For særlig byggmestere er lei av å måtte vente på elektrikeren når en større jobb skal fullføres.

Men Elektrofil AS kommer til tiden, og er ikke minst lette å få tak i. Det har gitt mersmak også i privatmarkedet, hvor Svein og hans kolleger er godt på vei til å bygge opp en god kundebase.
– Mye går fra munn til munn. Noen har brukt oss og blitt fornøyde. Da forteller de det videre til andre, sier Svein.

Les mer...

2013-10-17 12.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Elektrofil
  • www.elektrofil.as
  • Telefon:
    22099000
  • Adresse:
    Hans Nielsen Haugesgate 50C
    0481 Oslo
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv