Elektro til avtalt pris og avtalt tid

”Vi dekker alt innen elektro, og har en bred plattform å stå på. Vi har også stor lokalkunnskap, og etter mange år har vi et godt rykte fordi vi leverer til avtalt pris og tid.” Det sier Lloyd Gordon Nilsen LRE Elektro AS i Lyngdal, hvor han er daglig leder og installatør.

– Egentlig er vi et utskudd fra gamle Lyngdal Radioelektro, som ble en ren Expert-butikk i 2000. Sammen med to kompanjonger kjøpte jeg da ut og etablerte LRE Elektro sammen med Elektro Sør i Mandal, og i dag er vi to aksjonærer, forklarer han.
    Bedriften startet opp med seks ansatte. Det har i dag økt til seksten. De er en totalleverandør innen elektro, og dekker det meste innen elektrobransjen med alt fra enkle rehabiliteringer på hytter og eneboliger, til svakstrømsinstallasjoner både med brann, alarmer, data og nettverkssystemer.
    – I tillegg selger vi varmepumper fra Mitsubishi, og vi har en gjeng som reiser offshore for Aker Solutions. Oppdragsmengden er stort sett jevnt fordelt på hytte- og boligmarkedet, for det er et stort hyttemarked her i Lyngdal.
   LRE Elektro AS er medeier i Rørlegger Lyngdal, og samarbeider med en rekke byggmestere. Bransjen preges av mye konkurranse og et stadig økende press på pris, forteller Nilsen. Da blir det desto viktigere å holde fast på at det er kvaliteten som er prioritet for LRE Elektro AS.

    – Det går mye på anbud når det gjelder det offentlige, og kommunen og fylket har faste avtaler på elektro. Av prosjekter har vi vært med på en del skoler, blant annet Lyngdal videregående skole i fjor, i tillegg til en del vedlikeholdsoppdrag for fylket. Den største jobben vi har hatt var byggingen av Fibo-Trespos nye fabrikk. Det var et oppdrag som strakk seg over halvannet år.
    Bedriften har Lister-regionen som sitt største nedslagsfelt. Nilsen er også opptatt av å sende sin ansatte på kurs jevnlig, slik at de kan holde seg oppdatert på de mange lovene og reglene som gjelder for bransjen.
Les mer...

2013-12-12 16.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • LRE Elektro
  • www.elfag.no
  • Telefon:
    38331660
  • Adresse:
    Kirkeveien 11
    4580 Lyngdal
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv