141121NO.EcoFarmhouse

En annerledes opplevelse

Eco Farmhouse i Skien er intet storbyhotell. Det er faktisk noe langt bedre. I idylliske omgivelser, med økologisk mat på menyen, og med en rekke utendørsaktiviteter, er Eco Farmhouse for alle som ønsker seg noe litt annerledes.

– Det skal være komfortabelt og hyggelig å være her. Folk skal føle seg som hjemme. Vi tar godt vare på alle som kommer. Du kan ringe eller gå inn på hjemmesiden vår for å bestille. Det passer for både firmaer, grupper med venner, familier og selskaper, forteller daglig leder Gunnar Hagebø.

Gården har syv dobbeltrom, fem toaletter og fire dusjer. De som ønsker, kan lage maten sin selv på det fullt utstyrte kjøkkenet. Men Gunnar fikser catering for alle som foretrekker å få maten servert. God mat blir det uansett, som smaker ekstra godt etter en tur ute.
  – Vi har alt fra ridning, fisking, kano og paintball, til sykkel- og skiturer, skiløyper og alpint om vinteren. Det gjelder å bruke Grenland, med alle de mulighetene som ligger rundt her. Telemark kalles jo ofte for Lille Norge! Det er vakkert her om sommeren, og vi liker å gjøre det koselig både ute og inne på gården.
  Men Eco Farmhouse er like mye et sted for hvile. Et sted for en pustepause i hverdagen. Gunnar har både badstue og solarium. Eco Farmhouse passer ypperlig både for de som vil være aktive og de som vil slappe av – og for de som ønsker seg litt av begge deler.

Les mer...

2014-04-29 13.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv