En god grunn

Martin Borgen etablerte Borgen Entreprenør på Lierskogen for to år siden, og har hatt mange fornøyde kunder siden den gang. Det er kanskje ikke så rart, når han og firmaet setter kvalitet aller høyest?


De tre ansatte i Borgen Entreprenør tilbyr alt innen grunnarbeid, og tar oppdrag i både Asker, Bærum, Lier, Røyken, Drammen og nedre Eiker.
- Vi driver også veldig mye med drenering, vann og avløp samt anleggsgartnertjenester. Da går det i blant annet natursteinsmurer, belegningsstein og ferdigplen, forteller Martin, som først gikk i lære hos faren sin i to år. I 2011 startet han for seg selv, men samarbeidet litt frem og tilbake med faren også det første året. Siden 2012 har han dog holdt på fullt for seg selv, og driver i dag firmaet sammen med broren pluss en tredje medarbeider.

Maskinparken består av en lastebil fra Skania, i tillegg til én femtonner, én åttetonner og en liten hjullaster.
- Kundene våre er først og fremst privatpersoner, men vi tar også oppdrag som underentrenprenør for rørleggere og andre bedrifter. Det viktigste og det vi satser aller mest på, er å alltid gjøre en skikkelig jobb. Å gjøre jobb av høy kvalitet er viktigere enn å tjene penger akkurat nå, for vi må jo etablere bedriften, smiler han.

Og at kundene jevnt over er veldig fornøyde, er det ingen tvil om. Etter to års drift og oppdrag utført på rundt 60 forskjellige adresser, har tilbakemeldingene vært positive hele veien.
- Siden vi startet for to år siden, har vi merket at det er en oppgang. Det er veldig mange entreprenører i Lier og Drammen, men de tar ofte oppdrag mot Tønsberg og Kongsberg, så konkurransen er ikke så tøff som man skulle tro. Målet vårt er å vokse sakte, men sikkert. Planen er å ansette flere etter hvert, men vi skal ikke bli for store for fort. Jeg ser for meg en årlig vekst på 10-15% i de første driftsårene, avslutter Borgen.

Les mer...

2013-05-29 15.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv