En godt utført jobb lønner seg

“Det er mange gamle hus i Kongsberg som trenger å fikses på og bli pusset opp, og siden kommunen satser på å øke tilflytningen ser det lyst ut for fremtiden”, sier Jonny Wetterstad. Han etablerte Wetterstad Bygg AS i 2009, men har mer enn 30 års erfaring innen faget. Firmaet har i dag fire ansatte, og holder til i Kongsberg sentrum.

- Vi er en totalentreprenør som driver med forskaling, tømring, rehabilitering, nybygg og tilbygg. På nybygg står vi som totalentreprenør og leier inn andre håndverkere, jeg ordner som regel den biten. Vi prøver å holde oss her i byen, for det er veldig mye byggaktivitet her, sier han.

Oppdragsgiverne er hovedsaklig byggherrer og eiendomsutviklere, og Wetterstad hyrer inn arkitekter til å ta seg av prosjekteringen.
- Det er mye konkurranse, men det har gått bra med oss helt fra starten av. Rykter sprer seg via jungeltelegrafen, og det handler om hva slags jobb man gjør. Vi skal utføre en best mulig jobb, og til enhver tid ha fornøyde kunder. Gjør man en god jobb, går det som regel greit, smiler Jonny.

Firmaet har noen bedriftskunder også, men foretrekker å jobbe på mindre hus, tilbygg og hytter. De samarbeider med et annet byggefirma i tillegg, hvor de leier inn hverandres arbeidskraft ved behov. I fremtiden ser Wetterstad for seg å øke antallet ansatte, men uten at firmaet blir for stort.
- At kunder anbefaler oss videre, tar vi som et tegn på at de er fonøyde og at vi gør en god jobb.

Les mer...

2013-05-29 15.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv