En solid leverandør av gulv- og tapettjenester

Med etableringen av Buer Tapet & Gulv AS, får Malermester Buer AS en ekspert på gulvløsninger under eget tak. Daglig leder Raymond Johansen og hans kolleger i Drammen tilbyr alt av gulvløsninger, bortsett fra flis og parkett. Det omfatter blant annet belegg, vinyl, linoleum, designgulv, gulvsparkling, veggvinyl og tapetsering. Kundene er først og fremst entreprenører og offentlige institusjoner.

— Vi skal være løsningsorienterte, levere god kvalitet, og vi skal holde avtaler. Tidligere har vi brukt en del innleide gulvfirmaer, men med Buer Tapet & Gulv AS får vi nå våre egne ansatte som står for arbeidet. Buer Tapet & Gulv AS ble startet for at vi skal kunne spisse oss mer mot prosjekter, med større nybygg og rehabiliteringsjobber. Målet er å få innpass i store, tunge prosjekter, forteller Johansen.
  Nedslagsfeltet strekker seg over Oslo, Drammen, Kongsberg og Tønsberg. Det er ingen tilfeldighet, for dette er et geografisk område hvor det forventes høy byggeaktivitet i tiden som kommer. Johansen antar det vil bli betydelig utbygging i de kommende 5-10 årene. Per dags dato har Buer Tapet & Gulv AS to ansatte i selskapet, men det er et tall som på sikt kan stige til ti, sier Johansen.
  — Vi ser litt frem i tid, og vil bruke noen år på å bygge opp en solid bedrift. Kanskje vil vi rekruttere lærlinger etter hvert. Nå i sommer startet vi opp med et par rehabiliteringsoppdrag, blant annet på Hønefoss videregående skole.

Selskapet skal selvsagt samarbeide tett med Malermester Buer AS, og trekke veksler på kompetansen som ligger der. Buer Tapet & Gulv AS vil stå for gulvdelen i Buer Gruppen AS, som dermed vil få et helhetlig tilbud utad. Johansen mener fremtiden er meget lovende for et selskap med kompetansen Buer Tapet & Gulv AS innehar.
  — Det er ikke så mange i Drammensområdet som gjør det samme som oss, så vi mener absolutt at det er gode muligheter. Målsettingen vår er å bygge opp en solid bedrift som kan levere solide tjenester. For behovet er der i markedet, og det vil bare bli vokse.

Les mer...

2014-09-16 09.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Buer Tapet & Gulv AS
  • www.buergruppen.no
  • Telefon:
    459 51 864
  • Adresse:
    Scheitilesgaten 14
    3045 Drammen
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv