142057NO - England maskin142057NO - England maskin

England Maskin aldri sier nei

Lars England er fleksibel med henting og levering, og han er alltid tilgjengelig på telefon for kundene sine. Ingenting gleder innehaveren av England Maskin mer enn tilbakevendende kunder. For når kundene kommer tilbake gang etter gang for leie av maskiner, kan ikke det være annet enn et godt tegn.

I dag har England Maskin en maskinpark med mye å velge i. Lars England tilbyr utleie av alt fra minigravere og minimaskiner, til lifter, minihjullastere, hengere, og til jordbor, aggregat og vibroplater. Kundene er både privatfolk og næringsliv.
— Jeg har nesten alt som går an å leie ut av maskiner. Jeg har mange privatkunder og selvbyggere, altså folk som skal bygge eller male selv, og jeg har mange mindre bedriftskunder. Kundene kommer fra både Notodden, Oslo, Lier og andre steder. Jeg annonserer på Finn, så kundene kan komme hvor som helst fra.

  Selskapet så dagens lys i 2001, i Tranby i Lier. I begynnelsen gikk det aller mest i gårdsdrift. Lars kjøpte en traktor og startet med rundballepressing. Men etter hvert ble det stadig mer anleggsdrift, og rundballepressen ble solgt. I en periode var han også innleid av et entreprenørfirma som drev med kunstgress.
  Til maskinparken er Lars selektiv. Han velger produsenter og merker som han erfarer at holder høy kvalitet. Det er avgjørende med maskiner som er til å stole på – både for England selv og for kundene. Gjennom vår, sommer og høst er det spesielt hektisk.
  — Arbeidstrykket er væravhengig. Om vinteren er det stille på utleiefronten, så da driver jeg med snøbrøyting slik at vi får det til å gå året rundt, sier han.
  Men oppdragsmengden for England Maskin har hele veien økt jevnt og trutt. For Lars selv er England Maskin egentlig et sideprosjekt, men om etterspørselen fortsetter å øke kan det bli en heltidsgeskjeft. Fleksibiliteten til England Maskin er det nemlig få som kan matche.
  — Jeg er fleksibel på henting og levering, og kundene kan komme hit også på kvelden. Om de ringer og vil komme klokka ti eller elleve på kvelden, så går det fint. Det er bare å stille opp, det! Jeg er også tilgjengelig på telefon og hjelper til om det er noen spørsmål eller problemer, understreker Lars.

Les mer...

2014-09-15 14.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv